Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Τραγελαφικά συστήματα ζωής .


Ζωή που ζητάει και αντιλαμβάνεται ,ζωή ,που θέλει και αποτελεί ένα ενιαίο μέρος ,μιας πολύπλευρης κατάστασης,ενός πολλαπλού βίου,εγγάμου ή αγάμου ,με στόχο διετελέσεις ,κατόπιν εορτών και εορτασμών,χωρισμού,απόσπασης ,απόσχισης,από κοινή κλίνη,από κοινό στόχο και εντοπισμό,τόπο και χρόνο,χώρο διατέλεσης και συντέλεσης εγκλημάτων,ζωής,κατά ψυχής και ελεύθερων σκοπευτών ...κατά ζωής και κατά φορέων επιδιωκόμενων προστριβών και διαμαχών αυτών.

Συστήματα ζωής ,που συνθέτουν και παραθέτουν ,πολλαπλά θέματα και αντιδράσεις,κατά διασπασμένων και διαμελισμένων συνθηκών,απολαβής ζωής και τερματισμού πολέμιων και εχθρικών στάσεων και επιδιώξεων αυτής.

Τραγελαφικές καταστάσεις ,που δηλώνουν και υποδουλώνουν,συνειδήσεις,αδιαπραγμάτευτες ελεύσεις και συνελεύσεις,διαμαρτυρίας κι επιτυγχανόμενης,βλέψης,παράβλεψης,guουσιωδών και αδιαμαρτύρητων ψευδαισθήσεων,τρόπων,αντιλαμβανόμενων και συμπεριλαμβανόμενων,σε ειδικές κατηγορίες,συνναίνεσης και πραγμάτωσης ,παρά επίλυσης και αναπροσαρμογής αυτών.

Ζωή απρόβλεπτη ,,με συνταγές και επιταγές,καλλαισθηςίας και προσαρμογής σ αυτές ,
Ανέμελλη και απροσδιόριστη,επωφελούμενη απ τα τερτίπια του νου ,τα φτιασίδια και τα καλούδια ,μιας τρέχουσας πραγματικότητας ,μιας επακριβούς συννειδητής κατάρτισης και ελέγχου ,συνιστωσών και αρμόδιων διαστάσεων,νοημάτων ,χωρίς υπεκφυγών αυτών.

Γέλιο και κλάμα συγχρόνως,χαρά και λύπη,αναμεμειγμένο και συνοδευόμεν από  συναισθήματα και αισθήματα ,πόνου και δυστυχίας,προσέλευσης χαράς κα ευτυχίας ταυτόχρονα και ακαριαία .

Συναισθηματικοί χώροι,που καταβάλλουν τις δικές μας προσπάθειες ,τα δικά μας ίσως αντιφατικά πλέγματα ,συνιδιοκτησίας,ψυχικών καθηκόντων,χωρίς να επωφελείται η αρμονία και η στήριξη,διάφορων ταραγμένων και συγκλονισμένων προσπαθειών και εκτελέσεων εντολών ,ζωής και δημιουργίας αυτής.

Τραγελαφικές καταστάσεις,δείγματα μειομένης αξιοπρέπειαςκαθώς κάθε μετριότητα ,εφιστά και την προσοχή και την ανάλογη αξιολόγηση,σε περαιτέρω ,συνοδευτικά θέματα και ζητήματα ,ανωτερότητας ,κατάταξης και επιλογής ,σε ανόδους παρά καθόδους,συνοδευόμενες και διαπραγματευόμενες,με στάσεις και επιλογές ,με ενδείξεις και αποδείξεις,ανάτασης και ανάθεσης,ψυχής και εγκαρδιότητας αυτής.

Η προχειρότητα και η ασάφεια ,να ναι απόμακροι παράγοντες ,καθώς υποθέσεις και αντιπαραθέσεις ,διαθέτουν και επιβάλλουν ,καμιά φορά ,τις επιβαλλόμενες αντιστάσεις και επιτάσσεται η άμεση και ενδεδειγμένη,ανάληψη ευθυνών,προς διεκπαιρέωση και συνομολόγηση της όποιας ,τυχαίας ή μη,παρότρυνσης ,προς αντιθέτου σ οδούς και καθόδους ,χωρίς να τονισθεί και να υποστηριχθεί η ανάθεσή της ,προς ανάταση και ανάσταση,απ τη Σταύρωση και την Αποκαθήλωση,του ίδιου μας του είναι και της πραγματικότητας ,που οι ίδιοι κουβαλούμε και συμπαρατασσόμαστε μ αυτήν.





ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only