Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Γυναίκα πειρασμός.



Συνηθίζουν πολλοί να αναφέρονται σε πειρασμούς και κυρίως,προσδιορίζουν ,τις γυναίκες ,τις χυμώδεις και τις θελκτικές ,τιςu ενδιαφέρουσες ,ως προς τους δικούς τους προσδιορισμούς και αναφορές ,ως προς τα δικά τουςy ,μέτρα και σταθμά .

Εγώ φυσικά θα αναφερθώ ,σε έναν πιο γλυκό πειρασμό,βατό και προσιτό σε όλους και σε όλες μας,ακόμα και απ τα παιδικά μας χρόνια .

Φυσικά όπως θα καταλάβετε,αναφέρομαι στη σοκολατένια επίγευση που αφήνει ,σε μια μια γλυκιά αμαρτία και καθομολογούμενη αναφορά ,στους σοκολατένιους πειρασμούς και στα παράγωγά του,στις διάφορες κατασκευέmς και γλυκές αμαρτίες .

Η γυναίκα πειρασμός ,συναντάται  σε πολλά είδη και μεγέθη,ανεξάρτητα ηλικίας..καταγωγής,χρώματος και μόρφωσης .

Η δε σοκολάτα,συναντάται και έχει καθιερωθεί ,σε επιλεκτικές γεύσεις και σε αναφερόμενες και ενδιαφερόμενες , αμαρτωλές γευστικές καταθέσεις ,,,των χρόνων,των γλυκών διαστημάτων ,αποτελούμενες από γευστικές παραβολές και καταβολές ,του δικού μας λαρυγγικού ,αποδεχόμενου ενδιαφέροντος και προσήλωσης σ αυτό,

Πειρασμοί που δηλώνουν και διαδηλώνουν τις παρουσίες τους ,τις διαθέσεις τους και τις προδιαθέσεις τους .

Επαφιεμένοι σε μοναδικές στιγμές,αγάπης,απόλαυσης και θέλησης για γεύσης και οσμξής,όμορφων συναρπαστικών στιγμών,ανάθεςής τους σε μοναδικές και ακαταμάχητες στιγμές γεύσης,όσφρησης ,αφής και όλων των αισθήσεων σε παραισθησιογόνες ζώνες ηδονής και αγγίγματός της σε γευστικά επίπεδα ..μοναδικά κι ανεπανάληπτα ,καθοριστικά και πρωτόγνωρα ,ως ακαταμάχητα .

Πειρασμοί,που κυκλοφορούν ,δεν οπλοφορούν ,αλλά διαθέτουν όπλα ,καλούδια και στολίδια ,εμφάνισης ,ακόμα και καλουπώματος ,προσέλκυσης και διέλευσης παρουσιών και  ποτέ απουσιών..σε ενδεδειγμένες τάξεις και διατάξεις,οικειοθελλών αποχωρήσεων,κοινών προσελεύσεων ,έγγαμων ή άγαμων συνυπάρξεων και συνευρέσεων.

Πειρασμοί ανάμεσά μας,που ακολουθούν και εξακολουθούν να παροτρύνουν και να επιδέχονται διελεύσεις και προσαρτήσεις ατόμων σε κανόνες και συμβάντα ,σε συνθήκες και τυχόν παρακαταθήκες και διαθήκες,όχι περιουσιών ..οικονομικών ανταλλαγών και ανταλλαγμάτων ,ως είθισται ,,,αλλά με συγκαταθέσεις και καταθέσεις και τα ενδεχόμενα θελήματα και συστημένα


ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only