Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ!!



Ευχές πολλές ,έχουν κατακλείσει ,κινητά,σταθερά,μηνύματα ,αγάπης ενδιαφέροντος ,ελπίδας,τα πάντα με δόσεις ψυχής και αληθινής φιλίας.

Το δικό σου ,κυρίαρχο το μήνυμα,στην καρδιά ,στην ψυχή ,αλλά μακριά ,αλλά όχι εδώ ,όπως θα θέλαμε,το λαχταρούμε.

Είμαστε πάνω από όλα γονείς και πρέπει να σταθούμε πάση θυσία και συννειδητότητας,στα παιδιά μας,τώρα που μας έχουν ανάγκη,που μας θέλουν δίπλα τους.

Εμάς η ζωή,έκανε το καλύτερο δώρο,αμοιβαία και απλόχεα,μας χάρισε ο ένας τον άλλον,μας θησαύρισε τον πλούτο της ψυχής μας,ολοένα και περισσότερο και πιο αληθινά.

Μα ο άνθρωπος,αδυνατεί να συλλάβει τα νοήματα ,τα υπέρτατα ,της δοτικότητος ,της απλόχερης θέλησής της ,για δική μας ύπαρξη και συνύπαρξη,μεταξύ αγάπης,λατρείας ,αλήθειας και κυρίως...αυτοσεβασμού ,αξιοπρέπειας .

Πάνω από όλα και από όλους,η δική μας αυτοκριτική και θέληση να γίνουμε καλύτεροι ο ένας για τον άλλο,να οικοδομήσουμε γερά τείχη σε σταθερό κι όχι σαθρώα εδάφη,τα θεμέλιά μας,της ψυχής και του είναι μας,των θέλω και των ονείρων μας .

Τα μάτια κατακόκκινα,ζέση ψυχής ,θερριεύει απέναντι στις αληθινές ευχές ,απέναντι στα αληθινά αποτυπώματα φιλίας και εκτίμησης ,μα εσύ ,,είσαι εκεί,μακριά κι όμως είσαι ΕΔΩ ,,ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ,,ΣΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ..

Η απόσταση ελάχιστη,οι υδάτινοι πόροι ,καταναγκαστικοί παράγοντες απομάκρυνσης ,μα τα θαλάσσια αεράκια ,πνέουν οσμές και αύρες νοιαξίματος και φροντίδας,αγάπης και συνεχούς αδιάλειπτης παρουσίας μας ,έστω και μέσω της απουσίας μας .

Σωματικά ,απόμακροι ,ένεκα καταστάσεων και στάσεων ζωής ,μα οι ψυχές αντάμα ..ομολογούν της ζήσης μας το θαύμα .

Εύχομαι ,υγεία σε όλους μας,αγάπη και αλήθεια στις ψυχές μας ,αλλά ιδιαίτερα,,να βρεθούν κοντά ,πολύ κοντά,ψυχικές δυνάμεις ,σωματικές υπάρξεις για ακριβοσήμαντους δηλωμένους θησαυρούς,αξίας και τιμής .




ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr





Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only