Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Νέα πρόκληση Ράμα: Έτσι ανοίγει θέμα Τσαμουριάς – Τελετή με τα οστά του μεγαλύτερου ΝΑΖΙ σφαγέα των Ελλήνων παρουσία Αναστάσιου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Σε μια νέα σοβαρή πρόκληση εναντίον της χώρας μας προχώρησε ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ανοίγοντας θέμα Τσαμουριάς.
Χαρακτήρισε ήρωα τον μεγαλύτερο σφαγέα των Ελλήνων, συνεργάτη των Ναζί, Μιντατ Φρασερι.
Δεν δίστασε να πραγματοποίησει τελετή ενταφιασμού των οστών του στην καρδιά των Τιράνων παρουσία του Υπουργικού Συμβουλίου, αλλά και του Ελληνορθόδοξου, Μητροπολίτη Αναστάσιου, ο οποίος βρισκόταν εκεί με σκυμμένο το κεφάλι.
«Μια σκιά γεμάτη γνώσεις», χαρακτήρισε ο Αλβανός Πρωθυπουργός τον άνθρωπο που έσφαζε, εκτελούσε και έκαιγε ζωντανούς άμαχους Έλληνες στην Θεσπρωτία.
Τιμώντας τον φασίστα, αρχηγό των αλβανικών SS, Μιντάτ Φράσερι, με κάθε επισημότητα σαν να ήταν ήρωας, ανοίγει ουσιαστικά το ανύπαρκτο ζήτημα της Τσαμουριάς.

Μάλιστα, στην προκλητική τελετή των οστών του αλβανού ναζιστή στην καρδιά των Τιράνων παρευρέθηκαν και υποστηρικτές του σφαγέα των Ελλήνων, φορώντας την σημαία  της ένοπλης οργάνωσης «Μπαλί Κομπετάρ».
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, λίγες ώρες μετά την εκδήλωση, πολεμικό ρεπορτάζ του αλβανικού μέσου ενημέρωσης pamfleti έστρεψε την κάνη του στην Ελλάδα.
«Ο αλβανικός στρατός είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε προβοκάτσια ή επίθεση. Είναι εξοπλισμένος με μοντέρνο σχεδιασμό, εκπαιδεύεται σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα και βασίζεται στις δυνάμεις της άμεσης ετοιμότητας», αναφέρουν οι Αλβανοί με το μήνυμα να απευθύνεται στην Ελλάδα.
Εκεί φτάσαμε! Να σηκώνει «ανάστημα» και ο αλβανικός στρατός, καθώς όλοι θεωρούν πως η Ελλάδα της Αριστεράς έχει μετατραπεί σε ήσυχο αρνάκι.Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only