Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Η αλήθεια πίσω απο την βόμβα στον ΣΚΑΪ


Η Ελλάδα έχει "ειδικού τύπου" τρομοκρατία, που φτάνει ως την... Γιάλτα!


Τι είναι η τρομοκρατία στην Ελλάδα και απο ποιούς τροφοδοτείται-υποκινείται;

Και οι δυο απαντήσεις είναι εύκολες.

Στο πρώτο ερώτημα η απάντηση είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε απο το 1975 και μετά "ειδικού τύπου τρομοκρατία" και όχι τρομοκρατία με σκοπό την πρόκληση τρόμου στην κοινωνία με θύματα πολίτες.

Τα θύματα είναι συγκεκριμένης θέσης στην ελληνική κοινωνία απο την κορυφή της έως τη βάση διαχρονικά.Παράπλευρες απώλειες, πχ. ο οδηγός του πλοίαρχου Τσάντες, ο οδηγός του Μομφερράτου, ο οδηγός του Πέτρου κ.α. δεν αλλάζουν τον χαρακτήρα της.

Στο δεύτερο ερώτημα η απάντηση είναι ότι η ειδικού αυτού τύπου τρομοκρατία υποκινείται, τροφοδοτείται από την ανάγκη να διατηρηθεί στην περιοχή μας σε ισχύ η συμφωνία της... Γιάλτας.

Είναι δεδομένη η ανάμειξη στην τρομοκρατική δράση γενικώς μυστικών υπηρεσιών διαφόρων χωρών.

Ο εκ των ηγετών των Ερυθρών Ταξιαρχιών Φραντζεσκίνι και σε συνεντεύξεις και σε βιβλίο, παραδέχθηκε ότι την οργάνωση είχαν διαβρώσει και ουσιαστικά καθοδηγούσαν μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες εν τέλει ήθελαν και τον θάνατο του πρωθυπουργού Μόρο, αν και ήταν έτοιμοι να τον ελευθερώσουν...

Η δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Γερμανία (RAF), στη Γαλλία (Action Directe), στην Ιταλία (Ερυθρές Ταξιαρχίες) αφορούσε στη διαμάχη μεταξύ Σοβιετικού και Δυτικού κόσμου και "συμπλήρωνε" τους διπλωματικούς, στρατιωτικούς, πολιτικούς ανταγωνισμούς στα πλαίσια του Ψυχρού Πολέμου.

Η Ελλάδα που βρίσκεται στο πλαίσιο αυτό;

Στην ελληνική παροικία του Σουδάν ήταν η τελευταία παρουσία πριν ξυπνήσει δεμένος στη Γαλλία ο ηγέτης της τρομοκρατικής δράσης Κάρλος ο εκ Βενεζουέλας και το σοβιετικό μπλοκ "χρέωσε" ποικιλοτρόπως την ελληνική πλευρά την υπόθεση αυτή με συνέπειες και μάλιστα αιματηρές,όπως η δολοφονία του μητροπολίτη Χαρτούμ Τίτου κ.α. Ομως,πάντα σταματά εκεί, όπου είναι ανάγκη να διατηρηθεί σε ισχύ η συμφωνία της Γιάλτας, συμφωνα με την οποία η Ελλάδα παραμένει στο "Ανήκομεν εις την Δύσιν".

Η παρουσία των μυστικών υπηρεσιών στην δράση της ελληνικής τρομοκρατίας έχει καταγραφεί και με ονόματα εδώ και χρόνια.

"Οι Αμερικανοί δεν θέλουν την αποσταθεροποίηση ενός συμμάχου σαν την Ελλάδα..."
Τις καταγραφές αυτές μετέφερε προφητικά και σε βιβλίο που διένειμε την Κυριακή ο Κώστας Βαξεβάνης.

Μεταξύ άλλων στις πάνω απο 400 σελίδες του βιβλίου αναφέρει (σελ 240-241) ειδικά για το θέμα αυτό:

"... Ξέρεις πολύ καλά πως ο Χέλμουτ Φόϊγκτ, ο επικεφαλής του τμήματος 22 της ΣΤΑΖΙ,που ήταν υπεύθυνος για την τρομοκρατία συνελήφθη στην Ελλάδα μετά την πτώση του τείχους και εκδόθηξε. Στη Γερμανία καταδικάστηκε για τον σχεδιασμό βομβιστικής επίθεσης στην Ελλάδα με την ομάδα του Κάρλος. Ο Κάρλος το Τσακάλι πιάστηκε στη φάκα στο Χαρτούμ. Ο υπαρχηγός του Κάρλος ο Βάϊνριχ (σ.σ. Ανατολικογερμανός ,στέλεχος και αυτός της ΣΤΑΖΙ) πιάστηκε στην Υεμένη. Η Ελλάδα το γνωρίζεις καλύτερα απο μένα,'ηταν διαμετακομιστικός σταθμός όπλων της οργάνωσης του Κάρλος. Ο Βάϊνριχ μαζί με τον Μπρούνο Μπρεγκέ συνεργάστηκαν με τον ΕΛΑ σε κοινές επιχειρήσεις. Ο ΕΛΑ αγνοούσε πως ο Κάρλος Βάϊνριχ και Μπρεγκέ,τα σύμβολα της βίαιης επανάστασής του εδώ και τώρα, ήταν μισθοφόροι των Λιβυων,των Ρουμάνων και των Ανατολικογερμανών.... Οι Αμερικανοί δεν θέλουν την αποσταθεροποίηση ενός συμμάχου σαν την Ελλάδα..."

Η παρουσία λοιπών των μυστικών υπηρεσιών του σοβιετικού μπλοκ ήταν δεδομένη και φυσικά δεδομένη ήταν και η αντίθετη δράση των δυτικών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Σήμερα ηγέτης στη Ρωσία είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν με μεγάλη εμπειρία στις μυστικές υπηρεσίε ςκαι της Ρωσίας και της Ανατολικής Γερμανίας και πολύ πρόσφατα το γερμανικό πασίγνωστο ΣΠΗΓΚΕΛ όλως τυχαίως(...) αναφέρθηκε σε αυτό το παρελθόν Πούτιν...

Η βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ σημειώνεται σε μια περίοδο με εξαιρετικά σημαντική "κινητικότητα" στην περιοχή μας.

 Αφορμή η θρησκευτική εμπλοκή του Πατραιρχείου στην Ρωσο-ουκρανική κρίση με την αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Εκκλησίας, για την οποία έχουν σφοδρή αντίθεση τα συμβληθέντα στη συμφωνία της Γιάλτας μέρη...Και στη μέση η Ελλάδα, η οποία προσπαθεί (επίσκεψη Τσίπρα-Καμμένου στη Μόσχα προ ημερών) να εξισορροπήσει την διαμάχη στα πλαίσια της συμφωνίας της Γιάλτας.Δύσκολο μεν λόγω των ανακατατάξεων στα Βαλκάνια, αλλά εν τέλει αυτό θα επιτευχθεί...

 Σε κορυφαίο επίπεδο πολιτικής στην Ελλάδα ακολουθείται η... πεπατημένη. Η εκάστοτε (και η σημερινή) αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για ηθική αυτουργία στην βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ. Οι επιθέσεις αυτού του τύπου γίνονται ακριβώς για να τροφοδοτείται αυτή η αντιπαράθεση.Η εκάστοτε κυβέρνηση απλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτή ο ελέφαντας,αλλά η ...συμφωνία της Γιάλτας!

Από τις δηλώσεις πολιτικών και ΜΜΕ για την επίθεση αυτή δημοσιεύουμε τις δυο πιο "υποψιασμένες". Της Κατερίνας Παπακώστα, ως επικεφαλής του Κόμματος "Νέα Ελληνική Ορμή" και του Νίκου Νικολόπουλου:

ΔΗΛΩΣΗ της κ. Παπακώστα:
«Η σημερινή επίθεση στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΣΚΑΪ προέρχεται από ανθρώπους που, στην προσπάθειά τους να πλήξουν την Ελευθεροτυπία και τελικά την ίδια τη Δημοκρατία, δεν διστάζουν να μετέλθουν την τυφλή βία, θέτοντας ενδεχομένως σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Αυτοί οι άνθρωποι οφείλουν να καταλάβουν πως η Δημοκρατία αμύνεται και πως η άμυνά της είναι πάντοτε πολύ ισχυρότερη από τις επιθέσεις όσων την επιβουλεύονται.

Ακόμη περισσότερο σήμερα, η πορεία της Δημοκρατίας μας θυμίζει πως, ανεξάρτητα από τις κατά καιρούς επιθέσεις που δέχεται και από τη ρητορική ορισμένων ακραίων μειοψηφιών, η ίδια παραμένει άτρωτη, καθώς τη θωρακίζει ο ίδιος ο ελληνικός λαός με την αταλάντευτη προσήλωσή του σε αυτή.

Τα Σώματα Ασφαλείας απέδειξαν επίσης πως έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν κάθε είδους απειλή και στον τομέα αυτό και μάλιστα πολύ πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση ακόμα και με το πρόσφατο παρελθόν. Όσοι μιλούν για ανοχή και μάλιστα γενικευμένη απέναντι στην τρομοκρατική δράση δεν έχασαν τη μνήμη τους. Αντίθετα, ψεύδονται ενσυνείδητα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια εν ου παικτοίς.

Όπως έχω από την πρώτη στιγμή προειδοποιήσει, πρέπει να τερματιστεί άμεσα η πόλωση, η οποία δυναμιτίζει το κλίμα, υπονομεύοντας ταυτόχρονα τον διάλογο και την συνεννόηση».

Ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε για το θέμα αυτό:

"...Η βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ έχει ηθικούς υποκινητές και συγκεκριμένη στόχευση. Κυρίως, επιδιώκεται η επιβολή και εμπέδωση κλίματος φόβου που ευνοεί την πόλωση στην πολιτική αντιπαράθεση, στην οποία πρωταγωνιστούν η Κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο απλός λαός οφείλει να δει με καθαρό μάτι τις σκοπιμότητες και την εκμετάλλευση του καταδικαστέου γεγονότος και νηφάλια να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Πιθανολογώντας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα γενιά τρομοκρατών, ας αναλογισθούμε ψύχραιμα γιατί και πως «γεννιούνται» νέες μορφές βίας και τρομοκρατίας, που είναι φυσικά καταδικαστέες, ενώ ταυτόχρονα καλούμαστε να επιμερίσουμε τις ευθύνες οι οποίες κατανέμονται σ’ εκείνους που με τις πολιτικές τους ή τις προγραμματικές δεσμεύσεις τους, έχουν οδηγήσει μεγάλα στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας στην ανέχεια και τη φτωχοποίηση.

Οι λύσεις, βέβαια, δεν είναι υπόθεση των τρομοκρατών, αλλά της ψήφου του λαού, που πάντα δίνει διέξοδο στα «τρομακτικά» αδιέξοδα των αντιλαϊκών πολιτικών.

Ανεξαρτήτως τούτων, απέναντι στην τρομοκρατία είμαστε όλοι μαζί, σαν μια σιδερένια γροθιά. Η Δημοκρατία βγαίνει πάντα νικήτρια στον αγώνα κατά των υπονομευτών της».


πηγη ntokoumenta





Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only