Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.


Δεν ξέρω αν είναι εγωιστικό,αν είναι παράλογο,αν αν ,αλλά αυτό που ξέρω ,είναι πως διαννοούνται ,μερικοί ,φερόμενοι πατεράδες ,ή μανάδες,να μένουν μακριά και αποστασιοποιημένοι ,απ τα παιδιά τους και τις προόδους τους.

Αλήθεια ,δε σας πειράζει ,να είστε απόμακροι και να μη μοιράζεστε τα παραμικρά δευτερόλεπτα,χαράς,συγκίνησης,ευθύνης,λύπης,ακόμα και δημιουργίας ,αυτών των μικρών κάποτε πλασμάτων και τώρα ,παλικαριών και νεανίδων,στο στίβο μάχης,΄που δεν είναι κανένας άλλος ,παρά η ίδια η ζωή?

Πώς μπορείτε και κοιμάστε,όταν δε φροντίσατε τις ανάγκες τους κι απλά ,χορηγείται κάποια υποτυπώδη χρηματικά ,αντικαταθληπτικά δικά σας μέσα,εξιλέωσης?

Πώς είναι δυνατόν να είστε ήρεμοι και να ηφυσυχάζετε,παγερά αδιάφοροι ,προς το τι μέλλει γεννέσθαι και προαιρείστε ,κατόπιν προσπαθειών ,αμέτρητων κι ακάμματων εκ μέρους της άλλης πλευράς,να στέκεστε ,οχι ουραγοί,αλλά ουραγοί,μιας άλλης φιγούρας ,που θέλησε να αποτελέσει ,δικό της πόλο έλξης?

Τα χρόνια περνούν κι αν νομίζετε πως πρέπει να καλοπερνάμε και να αφήνετε αβοήθητα άλλα μέλη,μιας φερόμενης για σας οικογένειας,πλανάσθαι πλάνην οικτράν και αβέβαιην...

Οταν θα ρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα χετε την ανάγκη τους,να είστε βέβαιοι ,σας το προσυπογράφω,πως κανείς δε θα γείρει στο προσκεφάλι σας ,αλλά τότε ναι,θα θέλει σπάσιμο ,αλλά είναι πλέον ,θα το αντιληφτείτε,πάρα πολύ αργά ,για μετάννοιες και εξομολογήσεις .

Ο χρόνος είναι γιατρός,ιαίνει τις πληγές μας και τις τροφοδοτεί με το καλύτερο και το ωραιότερο συστατικό του,απάθεια,απομάκρυνση,παντελή διαγραφή.


ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr






Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only