Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει εξάχρονο αγόρι στην εντατική – Τυλίχθηκε το λουρί του σκύλου στον λαιμό του


Ένα αγοράκι έξι ετών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ένα παράξενο περιστατικό. Βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στο Φάληρο, χωρίς τις αισθήσεις του, πιθανότατα λόγω ασφυξίας, έχοντας τυλιγμένο στον λαιμό του το λουρί του σκύλου που έχει η οικογένειά του.

Το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση έκανε λόγο για «αυτοκτονία». Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας, βρήκαν την μητέρα του παιδιού να οδύρεται και το αγόρι να έχει χάσει τις αισθήσεις του, πιθανότατα από ασφυξία. Γύρω από τον λαιμό του είχε τυλιχτεί το λουρί του σκύλου, το οποίο φαίνεται πως του έφραξε πλήρως την αναπνευστική οδό, με αποτέλεσμα το παιδί να σταματήσει να ανασαίνει.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του, εκείνη ήταν βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού και δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Μάλιστα αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι το παιδί ήταν νεκρό, ωστόσο, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από αστυνομικές πηγές, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Το παιδάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Στη σχετική ενημέρωση το αγοράκι έφτασε στο νοσοκομείο στις 16:15,  χωρίς σφυγμό και πνοή και μετά από 35 λεπτά ανάνηψης, ανέκαμψε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο σπίτι του παιδιού, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, ωστόσο ο εισαγγελέας διέταξε να μην συλληφθούν οι γονείς του 6χρονου. Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.




Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only