Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

Άγριος ξυλοδαρμός ιερέα από αλλοδαπούς ...έξω από Εκκλησία στα Πατήσια!Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΟΥΜΕ...


Αυξάνεται ραγδαία η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα.
Μετά από το περιστατικό απόπειρας ληστείας Ελληνίδας έξω από τη ΓΑΔΑ τώρα άλλοι αλλοδαποί, τρεις σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκόπησαν άγρια ιερέα  έξω από την εκκλησία Άγιος Νικόλας στα Πατήσια.
Ο ιερέας, σύμφωνα με τον Ant1, έκανε παρατήρηση στους «νεαρούς» επειδή στάθμευαν τις μηχανές τους στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.
Γύρω στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, αλλοδαποί-μουσουλμάνοι, πιθανόν και ισλαμιστές, αποπειράθηκαν για λόγους που διερευνώνται να σφάξουν ιερέα στο κέντρο της Αθήνας και σε γνωστό Ναό.
Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, μετά από κινητοποίηση των κατοίκων.
Αυτή την ώρα, μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ, αναζητεί 2 ή 3 άτομα όπου επιβαίνουν σε Ι.Χ, με γερμανικές πινακίδες, κατά τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει συλληφθεί ένα άτομο, του οποίου τα στοιχεία διερευνώνται.
Μάλιστα η επίθεση των αλλοδαπών έρχεται σε μια περίοδο θεαματικής αύξησης  των επιθέσεων θρησκευτικού χαρακτήρα με το πρώτο θύμα των επιθέσεων στην πατρίδα μας την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Σύμφωνα με έκθεση της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων «το 2017 καταγράφηκε σημαντική αύξηση των περιστατικών εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας σε σχέση με το 2016, τόσο από άποψη απόλυτου αριθμού (αύξηση κατά 159% των περιστατικών) όσο και πληττόμενων θρησκευτικών κοινοτήτων (το 2016 σημειώθηκαν περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας τεσσάρων θρησκευτικών κοινοτήτων, ενώ το 2017 εις βάρος οκτώ θρησκευτικών κοινοτήτων)».
Ειδικότερα, το 2016 καταγράφηκαν συνολικά 215 περιστατικά βίας σε χώρους θρησκευτικής σημασίας.
Από αυτά, 209 αφορούσαν τον χριστιανισμό, 208 την Ορθόδοξη Εκκλησία και ένα τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, πέντε καταγεγραμμένα περιστατικά θρησκευτικής βίας αφορούσαν τον ιουδαϊσμό, ένα τον μουσουλμανισμό, ενώ δεν αναφέρθηκαν περιστατικά σε βάρος χώρων άλλων θρησκευμάτων.Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only