Breaking News

Ο Δήμαρχος Πάτρας του ΚΚΕ… αγόρασε βίλα πάνω στο κύμα!


Πρόκειται για μια βίλα στα Αραχωβίτικα, στην ακριβότερη παραλία της Πάτρας, την οποία αγόρασε η σύζυγός του το έτος 2014 και ενώ ήδη ο ίδιος είχε εκλεγεί Δήμαρχος Πατρέων με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Με βάση το Πόθεν Έσχες του κ. Πελετίδη, η βίλα αυτή που βρίσκεται στην περιοχή-φιλέτο της Πάτρας, στοίχησε 270.000 ευρώ, αν και σε πολλές περιπτώσεις είναι γνωστό ότι η τιμή που αναγράφεται στα συμβόλαια είναι χαμηλότερη από το πραγματικό τίμημα της αγοραπωλησίας.

Κύριο βέβαια είναι το ηθικό σκέλος της υπόθεσης, αφού την ίδια στιγμή που ο κομμουνιστής Δήμαρχος της Πάτρας αγόραζε τη βίλα, ο απλός κοσμάκης έχανε τα σπίτια του από τις Τράπεζες και τους πλειστηριασμούς και συνωστιζόταν στα συσσίτια.

Το κυριότερο όμως είναι, ότι ο Δήμαρχος που παρουσιαζόταν ως θεματοφύλακας του αναφαίρετου δικαιώματος του λαού να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο δημόσιο αγαθό
που λέγεται παραλία, είναι ο ίδιος άνθρωπος που αποκτούσε μία βίλα που βάσει του συμβολαίου της βρίσκεται πάνω σε αιγιαλό και παραλία!

Το θέμα αποκάλυψε ο Πατρινός δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, εν μέσω ομοβροντίας απειλών της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη για υποβολή αγωγών και μηνύσεων εναντίον του και στη συνέχεια το ανέδειξε πολιτικά ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, που σήμερα είναι και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.

Ο κ. Νικολόπουλος προχώρησε σε σχετική αναφορά προς την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ επίσης κατέθεσε στη Βουλή ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους Υπουργούς

Ενδεικτικό της πολιτικής αμηχανίας και σύγχυσης του κ. Πελετίδη, είναι η έκρηξη του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, όπου όταν τέθηκε το θέμα από την Αντιπολίτευση.

Ο Δήμαρχος Πατρέων μετέτρεψε σε καφενείο το Δημοτικό Συμβούλιο με πεζοδρομιακές εκφράσεις, όπως αυτή που εκστόμισε πάνω στη πασίδηλη σύγχυσή του, κατά συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης, αποκαλώντας τον από μικροφώνου «τσουτσουνοπαίκτη»!

Η κατάσταση στα Αραχωβίτικα της Πάτρας, είναι δραματική και άκρως επικίνδυνη, παραπέμποντας στο φονικό Μάτι της Ανατολικής Αττικής: Δεν υπάρχουν δίοδοι που να οδηγούν στη θάλασσα, αφού όποιος επιχειρήσει να φθάσει στην παραλία θα πέσει πάνω σε μάντρες, βίλες και συρματοπλέγματα!

Ήδη μετά την παρέμβαση Νικολόπουλου, το θέμα έχει αναλάβει η Πταισματοδίκης της Πάτρας και ενώ ο κ. Πελετίδης σε μια πρωτοφανή επίδειξη πολιτικής έπαρσης αρνείται πεισματικά να καταθέσει στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου τα στοιχεία που του ζητάει για τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που αποκλείουν την παραλία.

Η αποκάλυψη για τη βίλα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα και η προκλητική πολιτική συγκάλυψης που ακολουθεί ο απερχόμενος Δήμαρχος Πάτρας, έχει φέρει σε δεινή πολιτική θέση τόσο τον ίδιο όσο και την Παράταξή του και έχει τσαλακώσει το έως πριν λίγους μήνες λαϊκό και αψεγάδιαστο προφίλ του.πηγη https://villagevoice.gr
Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube. https://www.youtube.com/channel/UClTha-_dzVhSPMB831VKRFA
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα.Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.