Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου, σε κλίμα αισιοδοξίας και νίκης και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου προχώρησε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ο υποψήφιος δήμαρχος Ζακύνθου κ. Διονύσης Γάσπαρος.


Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου χθες το βράδυ κατά την εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Διονύση Γάσπαρου, όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ζακυνθινή Ενωτική Κίνηση» και οι 49 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Αρχικά προβλήθηκε ένα βίντεο με τα πιο σημαντικά βήματα της ζωής του κ. Γάσπαρου και ένα δεύτερο με τα έργα που υλοποιήθηκαν στις θητείες του ως Νομάρχης Ζακύνθου.


Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος αρχικά είπε ότι το 2012 που έφυγε από τη Νομαρχία άφησε πλεόνασμα 3 εκατομμύρια ευρώ τα οποία πήρε η επόμενη περιφερειακή αρχή. Ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ αυτών και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους και κομματικά στελέχη, ενώ για το συνδυασμό του είπε ότι τα 2/3 είναι νέοι επιστήμονες και το 1/3 παλιοί και έμπειροι.

«Στόχος μου είναι ο άνθρωπος και εκεί θα στηριχτώ στη νέα μου θητεία. Θα διοικήσουμε το Δήμο χωρίς προβλήματα» είπε ο κ. Γάσπαρος και υποσχέθηκε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και φάρμακα σε όσους έχουν ανάγκη και χαμηλά εισοδήματα.

Ακόμα ανακοίνωσε συνεργασία με την τοπική εκκλησία για το θέμα του Ναυαγίου σημειώνοντας πως η κόντρα που υπάρχει τώρα δεν βγάζει πουθενά και ανήγγειλε πως τα χρήματα που θα εισπράττονται από το
Ναυάγιο θα πηγαίνουν για την ανάπτυξη των ορεινών.

«Δίνουμε αγώνα για ένα άλλο ήθος στην πολιτική και η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους» κατέληξε ο κ. Γάσπαρος που στη συνέχεια παρουσίασε έναν- έναν τους υποψηφίους του συνδυασμού του.
Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube.  https://www.youtube.com/channel/UClTha-_dzVhSPMB831VKRFA?view_as=subscriber
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only