Breaking News

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις Εκλογές – Έρχεται Ειδικό Δικαστήριο για «Ρασπούτιν» και σκευωρούς


Η διενέργεια της δικαστικής έρευνας που αφορά τις καταγγελίες του εποπτεύοντος την εισαγγελία Διαφθοράς κ. Αγγελή, σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις της Ελένης Ράικου για τα έργα και τις ημέρες κορυφαίου υπουργού που είναι γνωστός στην πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα ως «Ρασπούτιν», γιατί έχει αποκτήσει ειδικότητα τόσο στο στήσιμο σκευωριών όσο και στη συγκάλυψη υποθέσεων, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.

Άλλωστε η σκευωρία που στήθηκε κατά κορυφαίων στελεχών της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με πάταγο ενώ αυτοί που φόρεσαν τις κουκούλες εκτελώντας διατεταγμένη αποστολή προκειμένου να ενοχοποιήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα άρχισαν να σπάνε τη σιωπή τους, να αλληλομηνύονται και γενικά να κελαηδάνε καρφώνοντας αυτούς οι οποίοι τους χρησιμοποίησαν.

Σύσταση προανακριτικής στη Βουλή
Η διερεύνηση της σκευωρίας που στήθηκε κατά κορυφαίων πολιτικών με όχημα το σκάνδαλο της Novartis αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη νέα Βουλή.

Είναι δεδομένη η απόφαση τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΚΙΝΑΛ να προχωρήσει σε βάθος η έρευνα για να αποκαλυφθούν οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί που έστησαν τη σκευωρία χρησιμοποιώντας άθλιες καθεστωτικές πρακτικές.

Εξάλλου αποτελεί ζήτημα τιμής για ορισμένα κορυφαία πολιτικά στελέχη, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Άδωνις Γεωργιάδης, η αποκάλυψη και η τιμωρία των σκευωρών.

Η αναφορά του Αντώνη Σαμαρά ότι θα τους πάει μέχρι το τέλος είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί προς την κατεύθυνση διερεύνησης του τεράστιου πολιτικού και δικαστικού σκανδάλου.

Η αναφορά Αγγελή και οι αποκαλύψεις της Ελένης Ράικου για τη δράση του παρακρατικού συστήματος του «Ρασπούτιν», καίει στην κυριολεξία τον στενό πυρήνα συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα.

Οι κατηγορίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν όσοι εμπλέκονται στο στήσιμο της σκευωρίας είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Έγκυροι νομικοί κύκλοι αποκάλυψαν στο «Καρφί» ότι τρία κυβερνητικά στελέχη και δύο παράγοντες νευραλγικού υπουργείου αναμένεται να αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν:

1ον Κατάχρηση εξουσίας.

2ον Σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

3ον Συμμετοχή σε παραδικαστικό κύκλωμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο οι σκευωροί μπορεί να διωχθούν και για έσχατη προδοσία αφού με τις καθεστωτικές μεθοδεύσεις τους αλλοίωσαν τη φυσιογνωμία του πολιτεύματος καταργώντας στην ουσία την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Παραδειγματική τιμωρία
Η παραδειγματική τιμωρία των σκευωρών επιβάλλεται για να θωρακιστεί η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και να σταματήσουν επιτέλους οι καθεστωτικές μεθοδεύσεις από οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Μόνο με ένα σοκ θα μπορέσει να αποκατασταθεί το κύρος και η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και να προστατευτεί η ίδια η Δημοκρατία.

Η αποκάλυψη και η τιμωρία των σκευωρών θα αποθαρρύνει κάθε καθεστωτική πρακτική στο μέλλον από οποιαδήποτε κυβέρνηση που θα αποτολμήσει να χρησιμοποιήσει ως όχημα τη δικαιοσύνη για να κατασκευάσει κατηγορίες κατά των πολιτικών της αντιπάλων.

*Δημοσιεύτηκε στο «Καρφί» του ΣαββατοκύριακουΣας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube. https://www.youtube.com/channel/UClTha-_dzVhSPMB831VKRFA
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.