Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

0 μπασκετικές φανέλες πιο ταιριάστες για τον Αλέξη Τσίπρα από αυτή του Θανάση Αντετοκούνμπο

Ποια εμφάνιση μπάσκετ θα ντύσει ιδανικά τους ώμους του πρωθυπουργού μας;








Έγινε κι αυτό, αγαπητές φίλες και φίλοι. Στο τελείως απροσδόκητο battle μεταξύ του Θανάση Αντετοκούνμπο και του Τάκη Τσουκαλά (μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του τελευταίου), στο οποίο χώθηκε θριαμβευτικά σήμερα και ο Greek Freak Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχουν πάρει θέση σχεδόν οι πάντες στην Ελλάδα. Η πολιτική ηγεσία της χώρας όμως δε γίνεται να ανακατεύεται σε τέτοια θέματα, καθώς πρέπει να απέχει από διχαστικές μικροκόντρες με σκοπό χαράξει εθνική στρατηγική και να ενώσεις τους Έλληνες για μια νέα εποχή ανάπτυξης, δημοκρατίας, ΝΑΤοικής ειρήνης και μνημονιακού σοσιαλισμού.

Ή και όχι, γιατί αυτά τα λέμε εμείς που είμαστε φλώροι. Το μεγάλο αφεντικό στο Μέγαρο Μαξίμου δεν κωλώνει πουθενά, οπότε κάπως φτάσαμε στο να βλέπουμε τον Αλέξη Τσίπρα να ποζάρει με εμφάνιση της Εθνικής που γράφει Αντετοκούνμπο. Όπως σχολίασε μάλιστα ο Alexis στην ανάρτησή του:

Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος.













ΠΗΓΗluben.tv

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only