Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ο εκδότης σύζυγος της Έλενας Κουντουρά πήρε 120.000 ευρώ σε ένα μήνα από το ΚΕΕΛΠΝΟ


Παρέλειψε στο σημερινό του παραλήρημα ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης κατά την εξέτασή του στην Επιτροπή για την Υγεία στη Βουλή, να αναφέρει ότι μεταξύ αυτών που πήραν χρήματα από την διαφημιστική καμπάνια του ΚΕΕΛΠΝΟ, ήταν και ο σύζυγος της σημερινής υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, Σαράντης Παπαχριστόπουλος.

Μάλιστα, μέσα σε ένα μήνα ο σύζυγος της Έλενας Κουντουρά, ο εκδότης Σαράντος Παπαχριστόπουλος πήρε 120.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά μάλλον ο αναπληρωτής υπουργός το ξέχασε. Επιλεκτική η μνήμη του υπουργού ή χρειάζεται κι εδώ ένα φρεσκάρισμα της μνήμης του;   Όμως δεν ήταν μόνο αυτό.

Τελικά ο υπουργός χρειάζεται γενικό φροντιστήριο στα μαθηματικά και μάλιστα επειγόντως, καθώς όπως αποδείχθηκε στην σημερινή του εξέταση στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία με τους αριθμούς… μπερδεύεται εύκολα. Εκτός του ότι διπλομέτρησε το έλλειμμα στο ΚΕΕΛΠΝΟ όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός, μετά από πιέσεις που δέχθηκε από τον Βουλευτή της ΝΔ κ. Γιώργο Γεωργαντά, παρέλειψε να μετρήσει και μερικές χιλιάδες ευρώ που πήρε ο επιχειρηματίας και εκδότης σύζυγος της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

Πηγή: https://www.parapolitika



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only