Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Ταμπουρωμένη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τάφο της Αμφίπολης παραμένει η Άννα Παναγιωταρέα


Έτοιμη να αναλάβει και πάλι την εκπροσώπηση του τάφου της Αμφίπολης όποτε της ζητηθεί δηλώνει η Άννα Παναγιωταρέα, η οποία βρίσκεται ταμπουρωμένη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον γνωστό τάφο που ανακαλύφθηκε επί κυβέρνησης Σαμαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Παναγιωταρέα διεμήνυσε πριν από λίγες μέρες στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι ζωντανή και συνεχίζει να φυλάει τον τάφο, και ότι είναι έτοιμη να συνεχίσει και πάλι την εκπροσώπηση του μετά τις εκλογές.
Η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού είχε προσπαθήσει το 2015 να βγάλει την κα Παναγιωταρέα από τον τάφο, ωστόσο εκείνη επανειλημμένα είχε δαγκώσει υπαλλήλους της αρχαιολογικής υπηρεσίας που επιχείρησαν να πλησιάσουν την είσοδο.

«Έχουμε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τη βγάλουμε. Με παρακάλια, με απειλές, με δωρεάν βαφή σε κομμωτήριο της επιλογής της, αλλά δε βγαίνει με τίποτα» είχαν δηλώσει τότε πηγές του υπουργείου.

«Είναι σαν εκείνους τους γιαπωνέζους στρατιώτες που ξέμειναν σε νησιά του Ειρηνικού μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και δεν ήθελαν να δεχτούν ότι ο πόλεμος είχε τελειώσει.».

Ως ύστατη λύση το υπουργείο είχε μελετήσει το ενδεχόμενο να σφραγίσει τον τάφο με την κυρία Παναγιωταρέα μέσα ώστε ο αρχαιολόγος του μέλλοντος να ανακαλύψει την ίδια αλλά και τον ασβό που κατοικεί πάνω στο κεφάλι της. Ωστόσο το σχέδιο απορρίφθηκε για ανθρωπιστικούς λόγους, κυρίως για τον ασβό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Παναγιωταρέα περνά τις μέρες τις μουρμουρίζοντας
ακατάληπτες φράσεις όπως «μην ανησυχείς Αλέξανδρε, εγώ είμαι εδώ» ενώ πουλάει μικροσκοπικά αντίγραφα του τάφου που φτιάχνει μόνη της σε τουρίστες.
πηγη tovatraxi


Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube. https://www.youtube.com/channel/UClTha-_dzVhSPMB831VKRFA
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only