Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Ο νταβατζής και ο επικοινωνιολόγος…


Ποιος μεγαλόσχημος επικοινωνιολόγος για να κατεβάσει ιδέες πρέπει απαραιτήτως να ρουφήξει.. τον καφέ του;

Αυτός ο άθλιος που έχει ρουφήξει το αίμα όλων των μεγάλων επιχειρηματιών και των ΔΕΚΟ εδώ και μια εικοσαετία σχολιάζει αρνητικά κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια που γίνεται και δεν συμμετέχει αυτός και ο συνέταιρός του. Την σχολιάζει υποτιμητικά, αρνητικά, απαξιωτικά χρησιμοποιώντας μια γνώριμη φράση του «ο νταβατζής και ο επικοινωνιολόγος θα μοιράσουν βραβεία».

Άκου λοιπόν άθλιε… Εμείς δεν είμαστε από τα παιδάκια που ξέρεις και που έχεις στο payroll σου όλα αυτά τα χρόνια για να μη μιλάνε και να καλύπτουν τα έργα και της ημέρες και το βίο και την πολιτεία σου.

Όταν θα αναφέρεσαι σε εμάς να είσαι πολύ προσεκτικός, εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα σε πάμε μέχρι τέλους, όσα χρήματα κι αν έχεις, όση δύναμη κι αν πιστεύετε ότι έχετε, εμείς δεν μασάμε. Όλα αυτά τα χρόνια δεν ασχοληθήκαμε ποτέ μαζί σας παρότι γνωρίζαμε και γνωρίζουμε το μεγάλοοο  έργο που προσφέρεται στους επιχειρηματίες στους πολιτικούς κ.α. Να ξέρετε ότι έχουμε στην φαρέτρα μας πολλά στοιχεία για πρώην και νυν ΔΕΚΟ τραπεζίτες επιχειρηματίες πολικούς, μην μας αναγκάσετε να τα κάνουμε φειγ βολαν στο διαδίκτυο. Θα γελάσει κάθε πικραμένος. Αλήθεια τι υπηρεσίες προσφέρετε σε πρώην ΔΕΚΟ και παίρνετε σε ένα με δύο εκατομμύρια το χρόνο; Παραγοντιλίκι, παρέμβαση με το σύστημα και προστασία…

Όταν εδώ και δέκα χρόνια ο ελληνικός λαός και όλοι οι επαγγελματίες έχουν τραβήξει τα πάνδεινα για να σταθούν στα πόδια τους, εσείς το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να εκμεταλλεύεστε τις παθογένειες του συστήματος και να αισχροκερδείτε.

Ποιος είναι ο νταβατζής; Αυτός που βγάζει τα χρήματα με τον ιδρώτα του ή εσείς που πουλάτε παραγοντιλίκι και προστασία; Όπως γνωρίζετε συνεταιράκια, δεν περάσαμε ποτέ την πόρτα του γραφείου σας, να προσκυνήσουμε όπως έχουν κάνει άλλοι συνάδελφοί μας βρισκόμενοι σε ανάγκη.

Υ.Γ. Θα έχουμε πολλές συνέχειες…



Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα.

Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση 

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only