Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ανανεώστε διακοσμητικά το σπίτι σας με μόνο 20 ευρώ

Διακόσμηση σπιτιού:Ιδέες διακόσμησης για διακοσμητικές αλλαγές κάτω των 20 ευρώ.

Όλοι μας θέλουμε να ανανεώσουμε την διακόσμηση του σπιτιού, αλλά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε τα οικονομικά μας δεν μας το επιτρέπουν. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε λύσεις που δεν θα στοιχίσουν παραπάνω από 20 ευρώ.
Δείτε παρακάτω μερικές φανταστικές ιδέες που θα αναβαθμίσουν στο σπίτι σας εύκολα και οικονομικά.
#1 Φτιάξτε πίνακα σημειώσεων
Πάρτε ένα γυάλινο πάνελ και τοποθετήστε το σε κάποιο σημείο της κουζίνας. Βάψτε τον τοίχο πίσω από το πάνελ σε ότι απόχρωση θέλετε και βάλτε μπροστά το πάνελ σαν κορνίζα. Χρησιμοποιήστε μαρκαδόρους για γυάλινες επιφάνειες προκειμένου να κρατάτε τις σημειώσεις σας. Μπορείτε να βρείτε γυάλινα πάνελ σε καταστήματα με είδη σπιτιού και μαρκαδόρους σε καταστήματα με αναλώσιμα είδη.
#2 Δώστε χρώμα στη βιβλιοθήκη 
Εδώ υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνεις αυτό ή με κόλλα για decoupage ή με αυτοκόλλητο σχέδιο.
  1. Την κόλλα για decoupage θα την βρείτε σε χρωματοπωλεία ή σε καταστήματα με είδη χόμπι. Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει ανάλογα και με τη διακόσμηση του χώρου σας. Κολλήστε το ύφασμα στη βιβλιοθήκη και αφήστε να στεγνώσει καλά η κόλλα. Μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο βάζοντας στη βιβλιοθήκη σας ταπετσαρία.
  2. Βρείτε κάποιο αυτοκόλλητο σχέδιο που σας αρέσει και κολλήστε το στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης σας. Με αυτό τον τρόπο της προσθέτετε χρώμα και την ανανεώνετε. Μπορείτε ακόμα να κολλήσετε ύφασμα ή ταπετσαρία που σας περίσσεψε και με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξοδέψετε καθόλου χρήματα

#3 Γατζάκια πετσετών με ενδιαφέρον
Αντικαταστήστε τα βαρετά γατζάκια που έχετε στο μπάνιο και στην κουζίνα σας με πιο ενδιαφέροντα σχέδια και σχήματα. Μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακά γατζάκια σε online καταστήματα που πουλάνε είδη σπιτιού.
#4 Ανανεώστε με μπογιά
Μακράν ο πιο οικονομικός τρόπος για να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας. Ανανεώστε κάποια μικροέπιπλα και διακοσμητικά επιλέγοντας μια όμορφη απόχρωση.

#5 Φτιάξτε τη δική σας τέχνη
Με 20 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε καμβά και μπογιές για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό  έργο τέχνης για τον τοίχο σας. Επιλέξτε χρώματα που θα αναδείξουν τον χώρο σας ή χρησιμοποιήστε απλά κάδρα για να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας.
#6 Φτιάξτε μόνοι σας σουπλά
Επιλέξτε ένα ύφασμα που σας αρέσει, κόψτε το στο μέγεθος που επιθυμείτε και σιδερώστε πάνω του (και από τις δύο πλευρές) βινύλιο. Έπειτα κόψτε με ένα ψαλίδι τις άκρες βινυλίου που περισσεύουν, και έτοιμα τα σουπλά σας. Το βινύλιο θα το βρείτε σε καταστήματα υφασμάτων ή καταστήματα με χαρτικά είδη.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only