Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Τα πιο εντυπωσιακά πατώματα που έχουμε δει ποτέ

Δείτε τα πιο όμορφα πατώματα που έχετε δει ποτέ, και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

Κάθε φορά που ακούμε ξύλινα πατώματα  μας έρχονται στο μυαλό 1-2 συγκεκριμένα είδη πατώματος. Ωστόσο υπάρχουν πολλά διαφορετικά ειδή που δεν είναι το πιο διαδεδομένα αλλά είναι πανέμορφα και πολύ ξεχωριστά.
Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά και εμπνευστείτε για το δικό σας σπίτι.
#1 Κορμοί δέντρων
#2 Κουτιά κρασιώνΤο συγκεκριμένο πάτωμα μπορεί να το δημιουργήσει ο καθένας  έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία και διάθεση. Είναι το ιδανικό πάτωμα για μια βιβλιοθήκη. Με τη σωστή, όμως, διακόσμηση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και στην κουζίνα. Αρκεί να φροντίσουμε η υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου να είναι μίνιμαλ με λίγα vintage χαρακτηριστικά.
#3 Χειροποίητα κεραμίδιαΠρόκειται για μία συλλογή που κυκλοφορεί με το όνομα «Enigma Wood Tile Collection» του Jamie Beckwith. Υπάρχουν πάνω από 16 μοντέλα που μπορείτε να επιλέξετε. Το συγκεκριμένο πάτωμα ταιριάζει σε ένα πιο μοντέρνο σπίτι με μερικές κλασικές και vintage πινελιές
#4 Πολύχρωμο παρκέ 
Αυτό το πάτωμα είναι ιδανικό για παιδικά δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση. Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει trend στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου.Extra tip: Τα πατώματα παρκέ καθαρίζονται μόνο με ηλεκτρική σκούπα και νωπά πανιά. Αν πάνω στο παρκέ σας δημιουργηθούν στίγματα από τακούνια και γρατσουνιές, μπορείτε να τα καθαρίσετε με μαλλί χάλυβα η με κερί για πατώματα.
#5 Marbelous ξύλινο πάτωμα
Το συγκεκριμένο ξύλινο πάτωμα έχει αποκτήσει αυτούς τους υπέροχους χρωματισμούς ύστερα από μία συγκεκριμένη διαδικασία με την οποία περνάει χρώμα πάνω σε ξύλο.

#6 Καμπυλωτό πάτωμα
Ένα πανέμορφο κυματιστό πάτωμα το οποίο θα το βρείτε σε διάφορες ποικιλίες ξύλου όπως δρυς, τέφρα, κερασιά, σφενδάμι ή καρυδιά.

#7 Animal print#7 Animal print
Αν είστε φαν των animal print σχεδίων τότε αυτό το ξύλινο πάτωμα είναι ιδανικό για εσάς
#8 Παζλ
Από το πιο παιχνιδιάρικο ξύλινο πάτωμα που έχετε δει ποτέ. Είναι ιδανικό για το παιδικό δωμάτιο και να είστε σίγουροι ότι τα παιδάκια σας θα ενθουσιαστούν πολύ με αυτήν την ιδέα. ΠΗΓΗ reconsblog

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only