Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Βάλτε το σπίτι σας στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τους πιο οικονομικούς τρόπους

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη εποχή μικρώς και μεγάλων. Είναι μια εποχή που περιμένουμε πως και πως την διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά και το στολισμό του υπόλοιπου σπιτιού. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές σούπερ φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας και να το βάλετε στο πνεύμα τον Χριστουγέννων. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

#1 Αλλάξτε τα μαξιλάρια








Με μια μόνο κόκκινη κορδέλα μπορείτε να μεταμορφώσετε τα μονόχρωμα μαξιλάρια σας σε σούπερ γιορτινά διακοσμητικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δέσετε γύρω από το μαξιλάρι μια κόκκινη κορδέλα (κατά προτίμηση φαρδιά), όπως θα κάνατε αν τυλίγατε ένα δώρο. Μπορείτε να βάλετε ότι κορδέλα θέλετε, είτε υφασμάτινη, είτε βελούδινη είτε απλά μάλλινη. Τις κορδέλες μπορείτε να τις προμηθευτείτε από καταστήματα με είδη ραπτικής.

#2 Στολίστε τα παράθυρα





Μια πολύ όμορφη ιδέα για να «μυρίσει» το σπίτι σας Χριστούγεννα είναι να κρεμάσετε στεφάνια στην μπαλκονόπορτά σας. Μην ξεχάσετε να βάλετε μια ωραία κόκκινη κορδέλα. Φροντίστε, να τα κρεμάσετε στο κέντρο για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αν θέλετε μπορείτε να τυλίξετε γύρω τους φωτάκια για ακόμα πιο εντυπωσιακό στολισμό. Αυτή η ιδέα είναι η ιδανική λύση στην περίπτωση που δεν έχετε σκοπό να στολίσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Γενικά, τα στεφάνια είναι μια καλή λύση στολισμού καθώς θα γεμίσουν τον χώρο, θα του δώσουν ζεστασιά και έντονη χριστουγεννιάτικη πινελιά.
στεφάνιTip: Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ένα μεγάλο στεφάνι στην πόρτα σας για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους με την πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση. Μπορείτε είτε να τα φτιάξετε μόνοι σας είτε να πάρετε μερικά έτοιμα και να τους προσθέσετε απλά μία κόκκινη κορδέλα.

#3 Χριστουγεννιάτικες κάλτσες στο κουρτινόξυλο




Στην περίπτωση που δεν έχετε τζάκι μπορείτε να κρεμάσετε στο κουρτινόξυλο τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες και να βάλετε μέσα κάρτες, ευχές και τα που θα ανταλλάξετε με τους αγαπημένους σας. Μια όμορφη ιδέα είναι να βάλετε μια κάλτσα για κάθε μέλος της οικογένειας και να γράψετε πάνω τα ονόματά σας. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε ποια κάλτσα προορίζεται για τον καθένα. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ο ένας στον άλλον γλυκίσματα, δωράκια και κάρτες και να τις ανοίξετε μετά την αλλαγή της χρονιάς.ΠΗΓΗ /reconsblog















Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only