Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το εξοχικό σου

#1 Κούνιες

Οι κούνιες ήταν από τις πρώτες απαντήσεις των ερωτησθέντων. Πολλοί, μάλιστα, απάντησαν πως προτιμούν και τους αρέσουν περισσότερο οι αυτοσχέδιες κούνιες με με λάστιχα. Ενώ, άλλοι παραδέχτηκαν πως οι αιώρες είναι επίσης ένα πολύ ωραίο πρόσθετο για την εξοχική κατοικία.
Κούνια από παλέτες για το εξοχικό.
Μια αιώρα ή μια ρόδα που χρησιμεύει ως κούνια είναι ότι πρέπει για το εξοχικό σας.

#2 Κατοικίδια ζώα

Στις πρώτες επιλογές φιγουράρουν, επίσης, και οι αγαπημένοι μας τετράποδοι φίλοι. Τα κατοικίδια ζώα είναι ιδανικά για εξοχικά σπίτια, αφού θα σας φτιάξουν πολλές φορές τη διάθεση με τα παιχνίδια τους. Επίσης, τα εξοχικά σπίτια θεωρούνται μια καλή επιλογή για κατοικίδια, επειδή εκεί δεν χρειάζεται να είναι κλειδωμένα μέσα στο σπίτι. Και, μπορούν άνετα να είναι πιο ελεύθερα.

#3 Φρέσκα λουλούδια από τον κήπο

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα λουλούδια γεμίζουν έναν χώρο με ζωντάνια και ζεστασιά. Γι’ αυτό ταιριάζουν πάντα σε όλα τα σπίτια, και πόσο μάλλον στα εξοχικά. Δεν υπάρχει πιο όμορφο διακοσμητικό από ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια από τον αγρό ή τον κήπο σας.

#4 Πέταλο


Ένα πέταλο είναι το τέλειο διακοσμητικό για την εξώπορτα του εξοχικού σας. Βάλτε το πέταλο με την κοίλη επιφάνεια προς τα πάνω για να μην αφήνετε την καλή σας τύχη να φεύγει από το σπίτι. Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε σε feng shui και ενεργειακή διακόσμηση, το πέταλο αποτελεί από μόνο του ένα διακοσμητικό που ταιριάζει πολύ σε εξοχικά.

#5 Σίτες

Οι σίτες είναι απαραίτητες σε κάθε εξοχικό σπίτι για να προφυλαχτείτε από ενοχλητικά τσιμπήματα κουνουπιών αλλά και άλλων εντόμων. Βάλτε σίτες σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού για να μπορείτε να αερίζετε τους χώρους του σπιτιού άφοβα χωρίς τον κίνδυνο των ενοχλητικών ζωυφίων.
ΠΗΓΗ https://reconsblog.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only