Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Έτσι θα κάνετε τα μαξιλάρια σας και πάλι λευκά

Tips για να κάνετε τα κιτρινισμένα μαξιλάρια και πάλι λευκά. Ιδέες για το σπίτι με οικονομικούς τρόπους.

Σίγουρα όλοι θα έχετε αναρωτηθεί κάθε πότε πρέπει να πλένετε τα μαξιλάρια σας. Μάθετε, λοιπόν, ότι σύμφωνα με το CNN η απάντηση είναι κάθε 3 με 6 μήνες. Γιατί; Επειδή μια μελέτη έδειξε ότι τουλάχιστον 16 είδη μυκήτων ζουν μέσα στο μαξιλάρι.
Επιπλέον, γνωρίζατε πως τα μαξιλάρια μπορούν να κιτρινίσουν από τον ιδρώτα σας; Όσο και να μην το πιστεύετε, κατά τη διάρκεια της νύχτας ιδρώνετε πολύ, με αποτέλεσμα αυτός ο ιδρώτας να μεταφέρεται στο μαξιλάρι σας. Μάθετε, λοιπόν, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να απολυμάνετε και να λευκάνετε ένα μαξιλάρι, κάνοντάς το να μοιάζει σαν καινούριο, είτε είναι πουπουλένιο είτε όχι.

Ποια είναι τα μυστικά συστατικά της λεύκανσης και της απολύμανσης;

  • Πολύ ζεστό νερό
  • 1 φλιτζάνι απορρυπαντικό πλυντηρίου
  • 1 φλιτζάνι απορρυπαντικό πιάτων σε σκόνη
  • λίγη χλωρίνη και 1/2 φλιτζάνι βόρακα.
ΠροσοχήΠριν ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα πλύνετε τα μαξιλάρια σας, αρχικά ελέγξτε τις οδηγίες που βρίσκονται στις ετικέτες των μαξιλαριών σας. Προκειμένου να δείτε για το αν μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο.

Διαδικασία

  1. Αφαιρέστε τις μαξιλαροθήκες και οποιοδήποτε προστατευτικό.
  2. Βάλτε το πλυντήριο ρούχων στους 40 βαθμούς.
  3. Ανακατέψτε τα συστατικά που σας αναφέραμε παραπάνω σε ένα πλαστικό δοχείο και βάλτε το μέσα στο πλυντήριο μαζί με δύο μαξιλάρια.
  4. Κάντε κανονικά την πλύση σας.
Στην περίπτωση που τα μαξιλάρια σας είναι συνθετικά χρησιμοποιήστε την πιο χαμηλή θερμοκρασία. Γενικά, καλό είναι να ελέγχετε πάντα τις ετικέτες τους. Αν τα μαξιλάρια σας δεν έχουν ετικέτες, ρωτήστε στο κατάστημα που τα αγοράσατε.
Τέλος, αν έχετε στεγνωτήριο τοποθετήστε τα μαξιλάρια σας μέσα και προσθέστε και δύο μπαλάκια του τένις τυλιγμένα με καθαρές κάλτσες. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε τα μαξιλάρια σας να γίνουν και πάλι αφράτα. Στην περίπτωση που δεν έχετε στο σπίτι στεγνωτήριο μπορείτε απλά να τα στεγνώσετε κανονικά στον ήλιο απλώνοντάς τα.

ΠΗΓΗ https://reconsblog.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only