Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Νέες αποκαλύψεις για ΑΜΦΙΠΟΛΗ: ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ Η ΣΦΙΓΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ


Αρχαιολόγοι που υπηρετούν και πληρώνονται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Υπουργείο ...Πολιτισμού και έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα της Ελλάδος, αποκρύπτουν επί σειρά ετών από τον ελληνικό λαό και τη διεθνή κοινή γνώμη σημαντικά στοιχεία και πληροφορίες που μπορούν να ρίξουν φως στα μυστήρια της Αμφίπολης, όπως ότι οι Σφίγγες της Αμφίπολης είναι απολύτως ελληνικά, βασιλικά σύμβολα, που όπως αποκαλύπτει σήμερα το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, υπάρχουν ακόμη και πάνω στο περίτεχνο σπαθί του βασιλιά Φιλίππου Β΄ στη Βεργίνα!

   ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΛΑΒΗ...
   Συγκεκριμένα, στο επάνω μέρος της λαβής του σπαθιού του Φιλίππου, υπάρχει μιαολόχρυση αποτρεπτική σφίγγα επί περικεφαλαίας, συμβολίζοντας την υψηλή προστασία του βασιλέα των Μακεδόνων, ο οποίος άλλαξε την πορεία της ελληνικής ιστορίας!

   Παράλληλα, στην παραγναθίδα της ίδιας μικροσκοπικής περικεφαλαίας, φαίνεται καθιστός λέων, που θυμίζει τον αντίστοιχο βασιλικό λέοντα της Αμφίπολης!

   ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
Είναι απίστευτο και όμως αληθινό... Ο Τύμβος της Αμφίπολης αποτυπώνεται στο ξίφος - κράνος του Φιλίππου
    Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι όλως "τυχαίως" πάνω στην μικρή περικεφαλαία-λόφο της λαβής του ξίφους του Φιλίππου Β΄, αποτυπώνεται ολοκάθαρα αντεστραμμένος ο Τύμβος της Αμφίπολης, όπου στην κορυφή, αντί του πελώριου μαρμάρινου λέοντα, έχει τη σφίγγα και στη βάση, αντί της διπλής σφίγγας του τάφου, έχει τον λέοντα
   Η αντιστροφή αυτή έχει κάποιο νόημα, διότι στην μεν περικεφαλαία του σπαθιού ο βασιλιάς είναι ζωντανός, ενώ στον τύμβο της Αμφίπολης ο βασιλιάς είναι πλέον νεκρός...

   Και βέβαια πρέπει να υπογραμμισθεί ότι ο Φίλιππος Β΄ ήταν ο πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος είχε εκφράσει την επιθυμία - διαταγή προς τον Κρατερό, να οικοδομηθεί ένας (νέος) τάφος του Φιλίππου Β΄, μεγάλος και επιβλητικός σαν τις "μεγαλύτερες Πυραμίδες της Αιγύπτου"!  
  Πριν τη διαταγή αυτή όμως, είχε δοθεί, τουλάχιστον έξι μήνες νωρίτερα, μιαν άλλη: να οικοδομηθούν παντού μεγάλα Ηρώα (ιερά μνημεία) προς τιμήν του νεκρού Ηφαιστίωνα, τουυπ΄ αριθμόν δύο της Αυτοκρατορίας και επισήμως "ημίθεουπλέον (αφηρωισμένου) με εντολή του ίδιου του Μαντείου του Άμμωνα Δία στην Όαση Σίουα, που δεν άφησαν να ανασκάψει πλήρως η Λιάνα Σουβαλτζή... 

   ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Σφίγγα και λέων στη λαβή του ξίφους - Διπλοί καθήμενοι λέοντες στο εσωτερικό της ασπίδας

   Οι Αρχαιολόγοι που βιάστηκαν να βγάλουν "ρωμαϊκή" την Αμφίπολη για να την ακυρώσουν,απέκρυψαν επίσης από την ελληνική και διεθνή γνώμη, ότι στο εσωτερικό της ασπίδας του Φιλίππου Β΄ υπάρχουν δύο χρυσοί, δίδυμοι - διπλοί καθήμενοι λέοντες! Που θυμίζουν όχι μόνο τον βασιλικό φύλακα - λέοντα της Αμφίπολης, αλλά και τις δίδυμες - διπλές και λεοντόκορμες σφίγγες της εισόδου του τάφου!

Οι διπλοί καθήμενοι λέοντες της ασπίδας του Φιλίππου, καθρεφτίζουν τις διπλές καθήμενες σφίγγες της Αμφίπολης...

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ
  Οι κύκλοι αυτοί, διαπράττουν έτσι ένα διαρκές εθνικό - πολιτισμικό "πραξικόπημα", μια άνευ προηγουμένου εθνική υπονόμευση, καθώς για προσωπικούς, κομματικούς ή ιδεολογικούς λόγους αποκρύπτουν ή αποσιωπούν βασικά στοιχείαπου είναι από τα πρώτα τα οποία θα έπρεπε να παρουσιάσουν, συνεισφέροντας και συμμετέχοντας στο κοινό λύσιμο του γρίφου.

  Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του απανταχού Ελληνισμού, υποσχέθηκε το λύσιμο των "Γόρδιων Δεσμών" σε όλα τα επίπεδα και το πράττει!

  Ανοίγει έτσι σήμερα ένα μεγάλο παράθυρο στην εξιχνίαση του συγκλονιστικού τύμβου της Αμφίπολης!

  Γιατί η Μακεδονία όχι μόνο είναι Ελλάδα, αλλά είναι η Ελλάδα που ένωσε και δόξασε όσο ποτέ τον Ελληνισμό στα πέρατα της Οικουμένης!

  Τα έργα της από τότε, είναι λαμπρότερα όλων, ασυνήθιστα εντυπωσιακά και τεράστια, μπροστά στην μικρότητα κάποιων, που απογοητεύουν οικτρά την επιστήμη και τη χώρα που τους εμπιστεύτηκε μια τόσο λαμπρή κληρονομιά, προς μελέτη, ανάδειξη και διεθνή προβολή!

  Οφείλουν τουλάχιστον - έστω και τώρα -  μια δημόσια ηχηρή συγνώμη και μια θεαματική επιστροφή στην "Ιθάκη" που λησμόνησαν!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only