Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα! Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.


Οι περισσότερες, αν όχι όλες οι γύναικες θέλουν να έχουν καθαρό πρόσωπο χωρίς σπυράκια ή σημάδια. Αρκετές καταφεύγουν στην βοήθεια κάποιου πιο έμπειρου, όπως σε πλαστικούς χειρούργους και αισθητικούς δαπανώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Διαβάστε λοιπόν πως μπορείτε να σωθείτε από τα ενοχλητικά σημάδια με γρήγορους, φυσικούς και προ πάντων οικονομικούς τρόπους.
Τι είναι τα μαύρα στίγματα; Τα μαύρα στίγματα είναι νεκρά κύτταρα φυλακισμένα στους πόρους και εξαιτίας της μελανίνης που έχουμε στον οργανισμό μας γίνεται σκούρο το χρώμα των κυττάρων. Δεν υπάρχει λύση να το αποτρέψουμε, όμως με τακτικό καθαρισμό του προσώπου είναι εφικτό να τα εξαφανίσουμε με πολύ απλές θεραπείες στο σπίτι.
1.Μάσκα ζελατίνηs

Ετοιμάζοντας μια μάσκα ζελατίνης θα απαλαχθείτε φυσικά από τα μαύρα στίγματα. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι δύο κουταλιές της σούπας γάλα και μία ζελατίνη σε υγρή μορφή. Τα ζεσταίνετε σε ένα μπρίκι μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα και αφού κρυώσει λίγο εφαρμόστε την στο πρόσωπο σας για 30 λεπτά. Έπειτα την αφαιρείτε σαν φιλμ και ότι μείνει ξεβγάλτε το με νερό.
2.Μέλι

Το μέλι χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε μια μάσκα προσώπου με μέλι και να την εφαρμόσετε στο πρόσωπο σας κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο.
3.Χυμός λεμόνι

Ο χυμός λεμόνι έχει την ικανότητα να ξηραίνει και να σφίγγει τους ιστούς με φυσικό τρόπο το οποίο τον κάνει αποτελεσματικότατο ενάντια στα νεκρά κύτταρα. Πριν κοιμηθείτε στρίψτε λίγο φρέσκο χυμό λεμόνι και ταμπονάρετε πάνω στα μαύρα στίγματα. Αυτό θα μείνει στο πρόσωπο σας και η δράση του θα είναι εμφανής το επόμενο πρωί.
4.Μέλι και ξυλάκια κανέλας

Αν και το μέλι είναι ήδη ισχυρό συστατικό από μόνο του, οι στυπτικές του ιδιότητες αυξάνονται άμεσα εάν αναμειχθεί με κανέλα. Φτιάξτε το μείγμα ώστε να γίνει σαν μάσκα στο πρόσωπο σας. Το μέλι σε συνδιασμό με την κανέλα θα αφαιρέσει γρήγορα και ανώδυνα τα μαύρα στίγματα.
5.Ατμίστε το πρόσωπο σας!

Είναι η πιο γρήγορη μέθοδος για να ανοίξουν οι πόροι σας! Μπορείτε είτε να πλύνετε το πρόσωπο σας με ζεστό νερό , είτε να βάλετε ζεστό νερό σε μια λεκάνη και να αφήσετε τους υδρατμούς να κάνουν την δουλειά τους. Αφού νιώσετε το δέρμα σας πιο μαλακό πάρτε μια καθαρή πετσέτα προσώπου και κάντε απαλό μασάζ.
6.Βαζελίνη και σελοφάν

Η καταλληλότερη στιγμή να το εφαρμόσετε είναι μετά από ένα ζεστό μπάνιο εφόσον οι υδρατμοί θα έχουν ανοίξει τους πόρους σας.Πολύ απλά, βάλτε λίγη βαζελίνη πάνω στα μαύρα στίγματα και τυλίξτε το με σελοφάν. Έπειτα αφαιρέστε την βαζελίνη με μια ζεστή πετσέτα .
7.Λάδι καρύδας

Βάλτε 1/4 της κούπας λάδι καρύδας στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 15 δευτερόλεπτα.Όσο είναι ακόμα ζεστό,ρίξτε 10 σταγόνες χυμό λεμόνι,λεβάντα και εκχύλισμα τσάι του βουνού.Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο και έπειτα ταμπονάρετε με βαμβάκι.
8.Ενεργός άνθρακας και πράσινος πηλός

Θα αναμείξτε μισή κουταλιά του γλυκού ενεργό άνθρακα, μια κουταλιά του γλυκού πράσινο πηλό και μισή κουταλιά ζεστό νερό. Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να σας δώσουν ένα κρεμώδες αποτέλεσμα. Εφαρμόστε το απαλά στο πρόσωπο σας με ένα κουτάλι και έπειτα τραβήξτε για να το αφαιρέσετε.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only