Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Κάντε το σπίτι σας να μυρίσει όμορφα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά

Υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στα σπίτια που μυρίζουν όμορφα. Όταν μπαίνετε σε ένα τέτοιο σπίτι, χωρίς να το έχετε συνειδητοποιήσει πλήρως, ίσως έχετε παρατηρήσει πως αυτόματα ξεπηδά κάποια ανάμνηση από το παρελθόν.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίσει όμορφα με μερικές απλές καθημερινές κινήσεις. Γνωρίστε 7 από αυτούς και απολαύστε την χαλάρωση μιας καθαρής και αρωματικής ατμόσφαιρας.
Βάλτε μια κατσαρόλα να σιγοβράσει Σε μια μικρή κατσαρόλα με νερό προσθέστε φλούδες από εσπεριδοειδή (λεμόνι, πορτοκάλι, κλπ) και βότανα όπως λεβάντα ή μέντα. Η θερμοκρασία απελευθερώνει ένα γλυκό άρωμα που θα γεμίσει ολόκληρο τον χώρο σας.
Η θερμοκρασία απελευθερώνει ένα γλυκό άρωμα.
Τοποθετήστε κεριά με έξυπνο τρόπο Είναι ο προφανής τρόπος για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίσει όμορφα, αλλά το κλειδί είναι η στρατηγική τους διάταξη. Βάλτε κεριά σε σημεία που δεν είναι αναμενόμενο, όπως πχ στη ντουλάπα σας. Φυσικά δεν χρειάζεται να τα ανάψετε. Τα υφάσματα θα απορροφήσουν την γλυκιά μυρωδιά η οποία θα απελευθερώνεται στον χώρο κάθε φορά που ανοίγετε την ντουλάπα.
Είναι ο προφανής τρόπος για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίσει όμορφα.
Φέρτε το έξω μέσα Τα φυτά εσωτερικού χώρου καθαρίζουν τον αέρα του σπιτιού και ταυτόχρονα είναι πολύ όμορφα. Τα γεράνια, ο ευκάλυπτος, οι γαρδένιες και η ρίγανη είναι ιδανικά για αφήσουν το απαλό τους άρωμα σε όλο το δωμάτιο.
Τα φυτά εσωτερικού χώρου καθαρίζουν τον αέρα του σπιτιού.
Αξιοποιήστε τα καλοριφέρ και τους αεραγωγούς Βάλτε σε έναν αεραγωγό ή ένα καλοριφέρ ένα αρωματικό αυτοκινήτου και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχει μοσχομυρίσει ολόκληρος ο χώρος.
Βάλτε σε ένα καλοριφέρ ένα αρωματικό αυτοκινήτου.
Ανοίξτε τον φούρνο Τίποτα δεν συγκρίνεται με το άρωμα των φρεσκοψημένων μπισκότων και κέικ. Μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο απλό ψήνοντας μερικές μπανάνες, μήλα ή κανέλλα.
Τίποτα δεν συγκρίνεται με το άρωμα των φρεσκοψημένων μπισκότων και κέικ.
Βάλτε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα στα καλοριφέρ Με αυτόν τον τρόπο αφενός θα στεγνώσουν πιο γρήγορα και αφετέρου θα απελευθερώσουν τη φρεσκάδα του απορρυπαντικού ή του μαλακτικού στον χώρο σας.
Θα απελευθερώσουν τη φρεσκάδα του απορρυπαντικού.
Καθαρίστε το σιφόνι του νεροχύτη Αν στην κουζίνα σας υπάρχει κάποια άσχημη μυρωδιά και δεν ξέρετε από πού έρχεται, τότε ίσως πρέπει να ελέγξετε το σιφόνι του νεροχύτη. Αρχικά ρίξτε λίγο υγρό πιάτων και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αν δείτε ότι η μυρωδιά επιμένει, τότε ρίξτε ½ φλυτζάνι μαγειρική σόδα με ζεστό νερό. Θα δείτε τις άσχημες μυρωδιές να εξαφανίζονται και την κουζίνα σας να μοσχομυρίζει!
Αν στην κουζίνα σας υπάρχει κάποια άσχημη μυρωδιά τότε ίσως πρέπει να ελέγξετε το σιφόνι του νεροχύτη.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only