Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η μητέρα μιας μαθήτριας βρήκε το χόρτο της…δείτε τι τρομερό κόλπο σκαρφίστηκε η έφηβη για να τα μπαλώσει!!


Σκέφτηκε γρήγορα ανάλυσε όλα τα δεδομένα και κατέληξε να γράψει μια ολόκληρη ψεύτικη εργασία σχολείου που έμοιαζε εντελώς αληθινή
Το ψεύτικο έγγραφο που έφτιαξε η μαθήτρια και έδωσε στην μητέρα της ήταν ουσιαστικά μια “εργασία” που τους ανέθεσαν από το σχολείο και είχε θέμα τις αντιδράσεις των γονέων όταν θα ανακάλυπταν ναρκωτικά, τεστ εγκυμοσύνης η άδεια μπουκάλια αλκοόλ στο δωμάτιο των παιδιών τους.
http://www.distractify.com/trending/2018/03/23/L3xXv/fake-school-assignment
Το κείμενο έγραφε: ” Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες λαμβάνεται το συγκεκριμένο γράμμα επειδή βρήκατε ένα από τα τρία αυτά πράγματα στην κατοχή του παιδιού σας: ένα τεστ εγκυμοσύνης, ψεύτικα ναρκωτικά, η ένα άδειο μπουκάλι αλκοόλ. Καταρχήν απολογούμαι για οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να προκάλεσα στην οικογένεια σας, αλλά εξυπηρετεί κάποιο σκοπό αυτή η εργασία. Στην καθορισμένη ημερομηνία _____  δόθηκε στο παιδί σας ένα από αυτά τα τρία πράγματα τεστ εγκυμοσύνη, άδειο μπουκάλι αλκοόλ και ψεύτικα ναρκωτικά και του δώσαμε τις οδηγίες να τα τοποθετήσει σε κάποιο μέρος επίτηδες ώστε να τα βρείτε. Από την στιγμή που ο γονιός θα έβρισκε το επιθυμητό αντικείμενο τα παιδιά είχαν μια βδομάδα για να επιστρέψουν πίσω τα αντικείμενα αυτά και να αναλύσουν τις αντιδράσεις των γονιών κατά την ανακάλυψη αλλά και να καταγράψουν όλες τις συμπεριφορές που είχαν αυτοί ύστερα. Τώρα ο σκοπός αυτού της εργασίας είναι να δούμε πως εσείς σαν γονιός/κηδεμόνας θα διαχειριζόσασταν τα άσχημα νέα των παιδιών σας. Έχω διδάξει τους μαθητές μου να υπερασπίζονται κάθε είδους απόφαση που παίρνουν καλή η κακή. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ύστερα από αυτό που διαβάσατε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε στον συγκεκριμένο αριθμό είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δίνεται παρακάτω.”
Για να είμαστε έντιμοι αυτό το έγγραφο δείχνει εντελώς ρεαλιστικό. Η κοπέλα μπλόφαρε μέχρι και με ψεύτικα στοιχεία επικοινωνίας. Ήταν επαγγελματική κίνηση.
http://www.distractify.com/trending/2018/03/23/L3xXv/fake-school-assignment
Αν δείτε προσεκτικά στο χαρτί θα δείτε ότι η μητέρας της το υπέγραψε τελικά. Ας ελπίζουμε να μην βρει πουθενά στο ίντερνετ η μητέρα της ότι είναι ψεύτικο.
Πηγή:www.distractify.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only