Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ελεύθερος ο «πεταλούδας»


 Δεκτό το αίτημα του Κώστα Σαμαρά για αποφυλάκιση

Ανοιξε τα φτερά του και πέταξε στην ελευθερία ο «πεταλούδας» των ελληνικών φυλακών και πρώην συνεργάτης των αδελφών Παλαιοκώστα Κώστας Σαμαράς, ο οποίος έγινε γνωστός για τις πέντε επιτυχημένες αποδράσεις του που έχουν μείνει στην ιστορία!
Ο πρώην βαρυποινίτης, ο οποίος έχει εκτίσει 21 χρόνια για ληστείες και διαρρήξεις, βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες εκτός φυλακής, καθώς έγινε δεκτό το αίτημά του για αποφυλάκιση!
Πλέον ο 58χρονος μπορεί να χαίρεται την ελευθερία του στο πλευρό της πολυαγαπημένης συζύγου του Ολγας Κουκουλή, την οποία παντρεύτηκε το 2015 μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού. Η Ολγα ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε ο... ρομαντικός δραπέτης όταν διάβηκε στις 6 Μαρτίου την πύλη των Φυλακών Χαλκίδας όπου είχε μεταφερθεί τελευταία! Ο Κώστας Σαμαράς, γνωστός και ως «Ζαρανίκας» ή «πεταλούδας», αφού κανένα κελί δεν μπορούσε να τον κρατήσει για πολύ καιρό, διαμαρτυρόταν πως κρατείται παράνομα στη φυλακή. Μάλιστα, δεν πάει πολύς καιρός που είχε απευθύνει,  έκκληση για βοήθεια!
Αλλες ποινές
Οπως υποστήριζε ο πρώην στενός συνεργάτης των αδελφών Παλαιοκώστα, αν και είχε πετύχει μετατροπή της προτελευταίας ποινής του σε χρηματική, με την καταβολή να γίνεται σε δόσεις, συνέχιζε να εκτίει υπόλοιπα άλλων ποινών! Σύμφωνα με τον ίδιο, θα έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο, όμως παρέμενε στη φυλακή την ώρα που οι δικαστικές Αρχές ανοίγουν την πόρτα εξόδου ακόμα και σε ισοβίτες! Γι' αυτόν τον λόγο είχε κάνει επανειλημμένα αναφορές στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ είχε στραφεί και με μηνύσεις εναντίον δικαστών και εισαγγελέων, τους οποίους θεωρούσε υπεύθυνους για τη συνεχιζόμενη κράτησή του. Τελικά, πριν από μερικές μέρες ο εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης εξέδωσε διάταξη με την οποία επαναφέρει την αναστολή στο υπόλοιπο της ποινής του διάσημου «πεταλούδα» που είχε αφαιρεθεί επειδή δεν έδωσε μια φορά το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα. Παράλληλα, του αφαιρεί τον χρόνο κράτησης, ανοίγοντάς του έτσι την πόρτα της φυλακής!
Ο ίδιος ο 58χρονος είχε δηλώσει πως, όταν αποφυλακιστεί, σκοπεύει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά, τη συγγραφή, ενώ σκέφτεται να αξιοποιήσει και την άδεια λαϊκής αγοράς που διαθέτει! Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε επαφές με γνωστό σκηνοθέτη για να γυρίσει ταινία τη ζωή του!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only