Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

O «σουλτάνος» Ταγίπ Ερντογάν παραλίγο να ακυρώσει τον γάμο του ηθοποιού Δήμου Μυλωνά


 Ο Δήμος Μυλωνάς ντύνεται γαμπρός για δεύτερη φορά παρά τα... σχέδια Ερντογάν 
❱❱ Θα παντρευτεί τη Σμυρνιά επιχειρηματία Φωτεινή Κωνσταντινίδη στον Λουμπαρδιάρη
«Ο Μυλωνάς Δημοσθένης του Χρήστου και της Δανάης, το γένος Φάγκρα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Φωτεινή Κωνσταντινίδη του Κωνσταντίνου και της Ελένης, το γένος Μοσχοπούλου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη στον Λόφο του Φιλοππάπου». 
Την Πέμπτη 12 Απριλίου ο Δήμος Μυλωνάς θα ντυθεί δεύτερη φορά γαμπρός, σφραγίζοντας και επίσημα τη σχέση του με τη Σμυρνιά επιχειρηματία Φώφη Κωνσταντινίδη. Η αναγγελία γάμου τους δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «δημοκρατία», αποκαλύπτοντας πως το μυστήριο θα γίνει στην Αθήνα και όχι στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, όπως αρχικά είχε αποφασίσει το ζευγάρι. «Ο Ερντογάν μάς οδήγησε να ακυρώσουμε τον γάμο μας στην Πόλη λόγω των τελευταίων δραματικών γεγονότων τόσο όσον αφορά τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης όσο και των αιματηρών επιθέσεων στην Αφρίν» ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που τρέχει με τη μέλλουσα σύζυγό του για τις τελευταίες γαμήλιες ετοιμασίες.
Η γνωριμία του ηθοποιού με την επιχειρηματία ινστιτούτων ομορφιάς, σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, σηματοδότησε την αρχή της νέας κοινής ζωής τους που θα έχει happy end! Μετά την ολιγόμηνη διαμονή του στο Σπίτι του Ηθοποιού, ο Δήμος κάνει σήμερα μόνο όνειρα ευτυχίας και πρόσφατα την τελευταία πρόβα στο γαμπριάτικο κοστούμι του! «Είναι πολύ σημαντικό και συνάμα συγκινητικό που θα παντρευτώ με την αγαπημένη μου στο ρομαντικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη. Εκεί παντρεύτηκαν οι γονείς μου και χάρηκα πολύ που η γλυκιά μου σύζυγος συμφώνησε στην επιθυμία μου αυτή» ανέφερε.
Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης βρίσκεται αυτές τις μέρες στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου δίσκου του Αντύπα, στον οποίο έδωσε τραγούδια του. Για το αν ο τραγουδιστής θα είναι τελικά ένας από τους κουμπάρους στον γάμο του, ο Δήμος Μυλωνάς είπε με χιούμορ: «Θα είναι όλα μια έκπληξη και δεν θέλω να τη χαλάσω», προσθέτοντας πως οι καλεσμένοι τους θα είναι από την Ελλάδα και την Τουρκία όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά η μέλλουσα σύζυγός του. ΠΗΓΗ espresso

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only