Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ανανεώθηκε το Instagram και απέκτησε την λειτουργία μαζικών upload φωτογραφιών/βίντεο


Καλύτερη και με πλήθος νέων βελτιώσεων εμφανίζεται η νέα ενημερωμένη έκδοση του Instagram, με την υπεύθυνη ομάδα της υπηρεσίας να λένε πως πλέον όλα γίνονται γρηγορότερα και ευκολότερα, ακόμη και η μεταφόρτωση φωτογραφικών και βίντεο στις ιστορίες των χρηστών είναι κάτι το πολύ απλό.


Με το νέο update ο κάθε χρήστης μπορεί να επιλέγει να ανεβάσει πολλαπλές φωτογραφίες και βίντεο σε κάθε ιστορία που θέλει να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του. Ο χρήστης μπορεί να προετοιμάσει το story του, να το κάνει preview και εν συνεχεία να το ανεβάσει στο προφίλ του.

Πηγαίνετε στην μεταφόρτωση πολυμέσων και στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας θα εμφανιστεί ένα νέο εικονίδιο το οποίο μόλις το αγγίξετε θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιλέξετε μέχρι δέκα φωτογραφίες ή βίντεο από την συλλογή για ανέβασμα. Όταν τελειώσετε, όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο στην προεπισκόπηση θα μεταφορτωθούν ταυτόχρονα με τη σειρά που τα έχετε επιλέξει.

Επίσης, μετά την ολοκλήρωση του upload είναι πολύ εύκολο να βρείτε την τοποθεσία σε μια φωτογραφία ή βίντεο που έχει ανεβάσει στην ιστορία σας, απλώς βάλτε τα σωστά location sticker’s.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only