Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Γυναίκα έκανε ενέσεις μπότοξ… όταν είδε το πρόσωπο της την επόμενη μέρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ!!


Μια θεραπεύτρια ομορφιάς δεν μπορούσε να φάει η να μιλήσει κανονικά για έξι μήνες όταν έλαβε μια θεραπεία μπότοξ, η οποία όπως αποδείχτηκε μετά ήταν προχειροδουλεία.


Το πρόσωπο της Jozette Sheppard ήταν τόσο πρησμένο την επόμενη μέρα ύστερα από την θεραπεία του Ozan Melin στο Uxbridge, του Δυτικού Λονδίνου, που δεν μπορούσε ούτε να ανοίξει τα μάτια της και απλά ούρλιαζε τρομοκρατημένη.




Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι το πρήξιμο μεταφέρθηκε σε ολόκληρο το πρόσωπο της κάνοντας του μύες της να παραλύσουν, και προκαλώντας βαθουλώματα να εμφανιστούν στα μάγουλα της τα οποία και δεν έφυγαν ποτέ εντελώς.




Η 46χρονη γυναίκα είναι η μία από τις τρεις μεσήλικες γυναίκες που είχαν σοβαρές ζημιές όταν ο 42χρονος Melin τους έκανε ενέσεις με μια “εξαιρετικά επικίνδυνη” άγνωστη ουσία.




Ο Melin αρνείται τις τρεις κατηγορίες ότι προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο σώμα της κυρίας Sheppard, της 62χρονης Marcelle King και της 57χρονης Carol Kingscott στην περίοδο μεταξύ 2011 και 2013.











Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε πει ψέματα στους ασθενείς του ότι έχει εκπαιδευτεί στον ιατρικό τομέα στην Αμερική και στην Τουρκία και είχε χρησιμοποιήσει υπερμεγέθης βελόνες σε αυτές κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Η Sheppard ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια της πρώτης θεραπείας ο Melin είχε τρεις βελόνες γεμάτες με μπότοξ, και οι ενέσεις, οι οποίες πήραν μόλις λίγα λεπτά δεν πονούσαν καθόλου. Όμως οι ενέσεις δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα στο πρόσωπο της οπότε και ύστερα από 17 ημέρες κανόνισαν ξανά ραντεβού. Η Sheppard δήλωσε :” Μου είπε ότι η πρώτη θεραπεία ήταν μια άσχημη στιγμή και κανόνισα επαναληπτική θεραπεία. Την δεύτερη φορά τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά γιατί θυμάμαι ότι είχε χρησιμοποιήσει μια βελόνα και για τα τρία σημεία. Ήταν πραγματικά οδυνηρό και άβολο. Ύστερα από κάποια ώρα άρχισα να νιώθω ένα κάψιμο το οποίο σταδιακά γινόταν ανυπόφορο. Μερικές ώρες μετά την ένεση το πρόσωπο μου άρχισε να φουσκώνει. Ήταν πολύ τρομακτικό γιατί το πρόσωπο μου γινόταν όλο και μεγαλύτερο. Όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να ανοίξω καν τα μάτια μου και άρχισα να ουρλιάζω από τον πανικό μου. Το πρόσωπο μου έκανε έξι μήνες για να σταματήσει να είναι πρησμένο και πάλι κάποια βαθουλώματα στο πρόσωπο μου δεν έφυγαν ποτέ.”

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only