Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο οδήγησης των Ελλήνων αδειούχων ηγετικά στελέχη του ISIS


Πολύ εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο που οδηγούν οι Έλληνες στους αυτοκινητόδρομους της χώρας δηλώνουν ηγετικά στελέχη του ISIS, μετά από βίντεο έφθασε στα χέρια της οργάνωσης από την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος

«Μα τον Αλλάχ τον Μεγαλοδύναμο, αυτοί είναι πιο τρελοί από μας», φέρεται να είπε με θαυμασμό υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης μετά την παρακολούθηση του βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται Έλληνες οδηγοί να εγκαταλείπουν τις μεγάλες πόλεις της χώρας για την άδειά τους.


«Δηλαδή, τι να πρωτοθαυμάσουμε. Τις σφήνες που κάνετε με ιλιγγιώδη ταχύτητα αγνοώντας κάθε κανόνα κυκλοφορίας; Το θάρρος σας όταν προσπερνάτε νταλίκα που προσπερνάει άλλη νταλίκα χωρίς φλας; Την τόλμη σας να χρησιμοποιείτε τις λωρίδες έκτακτης ανάγκης σαν μια κανονική λωρίδα κυκλοφορίας για να περνάτε από δεξιά;»

«Είναι σαν να έχετε κυρήξει τζιχάντ στον ΚΟΚ» πρόσθεσε.

Όπως παραδέχεται, ούτε οι κομάντο αυτοκτονίας της οργάνωσης δεν θα τολμούσαν να κάνουν αυτά που γίνονται στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους.

«Μα τα γένια του Προφήτη, είμαστε εντυπωσιασμένοι. Αν είχαμε χίλιους Έλληνες οδηγούς, ίσως να μη χάναμε και να μπορούσαμε να συνεχίσουμε να σπέρνουμε τον τρόμο απ’οπου περνάμε» κατέληξε.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only