Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ποιο βασιλικό ρεκόρ έσπασε το νέο royal μωρό;

Ο δεύτερος γιος έχει την πρωτιά από τα αδέρφια του αλλά και τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη στο...
Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έγιναν γονείς για τρίτη φορά και κρατούν ήδη στην αγκαλιά τους το δεύτερο γιο τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της "The Daily Mail", το νεογέννητο, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, είναι το βαρύτερο μωρό από όλα τα παιδιά του πρίγκιπα William και Kate.

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα του Cambridge γέννησε το γιο της, στις 11:01 το μεσημέρι,  τη Δευτέρα, 23 Απριλίου και ζύγιζε 8lbs 7oz, περίπου δηλαδή 4 κιλά.


\
Το νέο royal μωρό είναι ελάχιστα πιο βαρύ από το μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα George, αφού εκείνος όταν γεννήθηκε ήταν 8lbs 6oz. Η πριγκίπισσα Charlotte από την άλλη ζύγιζε 8lbs 3oz.

Μπορεί ο νέος πρίγκιπας να είναι βαρύτερος από τα αδέλφια του κατά τη γέννηση, δεν είναι ωστόσο ο μεγαλύτερος βασιλικός που γεννιέται τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Savannah Phillips, κόρη του εγγονού της βασίλισσας Peter Phillips, ζύγιζε 8lbs 8oz όταν γεννήθηκε το 2010.

To "Hello" ακόμα αναφέρει ότι το βασιλικό μωρό είναι βαρύτερο από τον πατέρα του, το θείο του και τον παππού του, απ'όταν γεννήθηκαν. Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Πρίγκιπας William ζύγιζε 7lbs 5oz όταν γεννήθηκε το 1982, ο πρίγκιπας Harry ζύγιζε 6lbs 14oz όταν γεννήθηκε το 1984 και ο πρίγκιπας Carol ζύγιζε 7lbs 6oz όταν γεννήθηκε το 1948 .

Δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton με το royal μωρό No.3

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only