Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

11 συνήθειες που πρέπει να ξεφορτωθείτε για να γίνετε επιτυχημένοι.Όλοι έχουμε κακές συνήθειες και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όμως, κάποιες από αυτές τις συνήθειες, ίσως είναι ο λόγος που η καριέρα ή η προσωπική σας ζωή δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που επιθυμείτε.
Δείτε παρακάτω 11 συνήθειες που μπορεί να στέκονται εμπόδιο στον δρόμο σας για την επιτυχία.

1.Δεν λέτε την γνώμη σας
Η κοινωνία μας μαθαίνει συνέχεια να είμαστε υπάκουοι και να μην παραβαίνουμε τους κανόνες. Αλλά, αν δεν παίρνετε ρίσκα και δεν λέτε την άποψή σας, μην περιμένετε να σας συμβεί κάτι συναρπαστικό. Κάντε τον εαυτό σας ακουστεί και μην φοβάστε να εκφράσετε την άποψή σας.2.Είστε πάντα αργοπορημένοι


Ένας πετυχημένος άνθρωπος είναι έμπιστος και πολύ αφοσιωμένος, οπότε αν έχετε την συνήθεια να είστε αργοπορημένοι κανένας δεν θα σας πάρει στα σοβαρά. Σύμφωνα με μια έρευνα του πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο, η συνεχής αργοπορία σχετίζεται με το άγχος και την χαμηλή αυτο-εκτίμηση.Αν κρατάτε κακίες, το μόνο που καταφέρνετε είναι να γεμίζετε τον εαυτό σας με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Μάλιστα, το να κρατάτε τόσο έντονα συναισθήματα μέσα σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας.

4.Είστε εντελώς κομφορμιστής.

Αν πιστεύετε, ότι η απόλυτη συμμόρφωση θα σας οδηγήσει στην επιτυχία και θα αυξήσει την δημοτικότητά σας, κάνετε λάθος. Κάθε φορά, που επιλέγετε να ακολουθείτε άλλους, χάνετε μεγάλες ευκαιρίες. Μην είστε κομφομιστής!5.Είστε σπάταλοι.Μήπως καταλήγετε συχνά με άδειο πορτοφόλι και υπερχρεωμένες πιστωτικές κάρτες; Αυτό μπορεί να είναι αντανάκλαση του οικονομικού σας μέλλοντος. Οι οικονομίες είναι πολύ σημαντικές και η σωστή οργάνωση και διαχείριση των χρημάτων δείχνουν έναν υπεύθυνο άνθρωπο.

6.Είστε αναβλητικοί.

Οι αναβλητικοί άνθρωποι χάνουν ευκαιρίες, επειδή αποτυγχάνουν να ολοκληρώσουν έγκαιρα τις δουλειές, που αναλαμβάνουν. Κάνουν κακό στην φήμη τους, επειδή δεν είναι συνεπείς.

7.Δεν είστε ειλικρινείς.
Το ψέμα μπορεί να γίνει εθιστικό και το ένα ψέμα να οδηγήσει στο άλλο. Σύντομα, θα βρεθείτε παγιδευμένοι σε έναν φαύλο από τον οποίο δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε. Η λύση; Να είστε ειλικρινείς από την αρχή. Κάποιες φορές, μπορεί να είναι εκνευριστικό, όταν βλέπετε τους άλλους να επιτυγχάνουν μέσω των ψεμάτων, αλλά η ικανοποίηση από μια επιτυχία που βασίζεται στην αλήθεια είναι πολύ μεγαλύτερη.


8.Παραπονιέστε πολύ.

Είναι καλό να λέτε αυτό που σκέφτεστε, ειδικά όταν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, αλλά δεν πρέπει να είστε υπερβολικοί. Οι άνθρωποι έχουν την συνήθεια να αποφεύγουν όσους γκρινιάζουν και ασκούν κριτική στους άλλους συνέχεια.

9. Απομακρύνετε τους ανθρώπους.

Το κλειδί για την επιτυχία είναι να έχετε ένα μεγάλο δίκτυο γνωριμιών, που θα μπορούν να σας σώσουν από μελλοντικά προβλήματα. Ο δρόμος για την επιτυχία μπορεί να είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά με λίγη βοήθεια μπορεί να γίνει πιο εύκολος και απολαυστικός.10. Δεν φροντίζετε αρκετά τον εαυτό σας.Να φροντίζετε πάντα τον εαυτό σας για να είστε υγιείς. Το στρες μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός σας, οπότε μην αφήνετε την φασαρία της καθημερινότητας να σας αποτρέψει από την κατανάλωση υγιεινών τροφών ή την γυμναστική.

11.Δεν εξασκείτε την γλώσσα του σώματος.

Οι καλές πρώτε εντυπώσεις είναι πολύ σημαντικές, αλλά το ίδιο ισχύει και για τις δεύτερες και τις τρίτες. Το σώμα σας μιλάει περισσότερο από τις λέξεις σας. Μάθετε να φέρεστε σαν ένας αξιόπιστος και γεμάτος αυτοπεποίθηση άνθρωπος. Να διατηρείτε πάντα οπτική επαφή με τον άνθρωπο που μιλάτε και να έχετε μια ίσια στάση.

πηγή: tilestwra.com

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only