Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ανοιξε το Nammo's και «καίει» με τις τιμές του αλλά περισσότερο «κάηκε» το ίδιο με την δολοφονία Παπαχρήστου


Το beach restaurant Nammo's, στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου, έλαβε την πολυπόθητη αναστολή της απόφασης ανάκλησης της άδειας για χρήση της παραλίας που του είχε επιβληθεί μετά τα περσινά «τέρατα» με την πλατφόρμα του Ρέμου μέσα στην θάλασσα (χωρίς άδεια) τις καμήλες, σε άλλη εκδήλωση (χωρίς άδεια) και τα στούντιο που έκτισε τρία μέτρα απόσταση από εκεί που σκάει το κύμα και άνοιξε προς ικανοποίηση των χιλιάδων Αράβων και Τούρκων θαυμαστών του.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών είχε ανακληθεί η άδεια χρήσης παραλίας και αιγιαλού που του είχε χορηγηθεί επειδή η επιχείρηση παραβίασε τη συμφωνία παραχώρησης της άδειας που δεν επέτρεπε την κατασκευή εγκαταστάσεων που παραβιάζουν την πολεοδομική νομοθεσία και αλλοιώνουν το χαρακτήρα της παραλίας. Αυτή η ανάκληση, ανεστάλη...

Εν πάση περιπτώσει, επειδή το μαγαζί απευθύνεται σε Αραβες μεγιστάνες και Τούρκους κροίσους, λογικά χρεώνει ανάλογα.


Συγκεκριμένα, το μαγαζί χρέωσε μεταξύ άλλων δύο ξαπλώστρες μετά ομπρέλας 200 ευρώ, ένα μπουκαλάκι νερό 8 ευρώ, ψωμάκια 21 ευρώ, ένα ταρτάρ τόνου 28 ευρώ, μία φάβα 18 ευρώ, μία αχινοσαλάτα 25 ευρώ και ένα ριζότο 44 ευρώ!

Τελικά, το ζευγάρι πλήρωσε… 452 ευρώ λογαριασμό!

Αν και το πρόβλημα του Nammo's είναι ότι πλέον μετά την δολοφονία του πρώην ΕΚΑΜίτη Σπύρου Παπαχρήστου, το μαγαζί βρίσκεται χωρίς "ομπρέλα" προστασίας (παντός είδους...), αφού η εταιρεία που έχει αναλάβει την φύλαξη του μαγαζιού, ανήκε, ουσιαστικά στον δολοφονηθέντα πρώην αστυνομικό. Και όχι μόνο αυτού του μαγαζιού στη Μύκονο!

Δείτε, πάντως το σχετικό βίντεο από την υπέρογκη απόδειξηΔημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only