Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Δείτε πώς θα χάσετε το λίπος από την πλάτη


Αν θέλετε να μάθετε τον τρόπο συνεχίστε την ανάγνωση




ολες αναμένουμε να φορέσουμε τα μαγιό μας και να κάνουμε τις πρώτες εμφανίσεις μας στην παραλία. Ο Μάιος είναι ο μήνας που οι πιο τολμηροί κάνουν τις πρώτες βουτιές και εμφανίζονται στις παραλίες για να απολαύσουν τον ήλιο. Μπορεί να σας φαίνεται ότι αργεί, αυτό όμως δεν ισχύει. Πρέπει να έχετε ήδη αρχίσει την προετοιμασία για την ιδανική σιλουέτα της παραλίας. Το λίπος στην πλάτη είναι και αυτό ένας από τους εχθρούς του γυναικείου φύλου. Όμως το θετικό είναι πως σε αντίθεση με το λίπος σε άλλες περιοχές τους σώματος, αυτό στην πλάτη μπορεί να χαθεί πολύ πιο εύκολα. Αν θέλετε να μάθετε τον τρόπο συνεχίστε την ανάγνωση.

Σε ποια περιοχή της πλάτης μπορεί να έχετε περισσότερο λίπος;

Στη μέση τη πλάτης. Είναι η περιοχή λίγο πιο κάτω από εκεί που κουμπώνει στο σουτιέν σας.

Στη γραμμή του σουτιέν. Αν έχετε λίπος σε αυτή τη περιοχή το καταλαβαίνετε όταν φοράτε το σουτιέν σας.

Στο κάτω μέρος της πλάτης. Οι πιο πολλές γυναίκες έχουν λίπος σε αυτή τη περιοχή και γίνεται εμφανές όταν θα φορέσετε ένα ψηλόμεσο παντελόνι.

Διαβάστε εδώ:Τι θα συμβεί στο σώμα σας εάν πίνετε κάθε μέρα χυμό ντομάτας

Πως θα χάσετε το λίπος από τη πλάτη.

Με τη σωστή διατροφή. Μια δίαιτα περιορισμένων θερμίδων θα σας βοηθήσει να χάσετε το λίπος σε όλο το σώμα σας. Δυστυχώς δεν μπορείτε να διαλέξετε το ακριβές σημείο, επιλέγοντας όμως μια ισορροπημένη διατροφή θα καταφέρετε να χάστε λιπώδη ιστό και όχι μυϊκή μάζα.

Με τη γυμναστική. Η υψηλής έντασης ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να κάψετε λίπος και  θερμίδες. Επίσης μπορείτε να γυμνάσετε και να  τονώσετε τους μύες στη συγκεκριμένη περιοχή που επιθυμείτε. Αν για παράδειγμα θέλετε να αποκτήσετε πιο γυμνασμένους ώμους, τότε πρέπει να σηκώνετε βάρη. Ενώ αν θέλετε να περιορίσετε το λίπος στο πίσω μέρος της μέσης σας, προσπαθήστε να κάνετε ασκήσεις που ενδυναμώνουν τους πλάγιους κοιλιακούς μύες και αυτούς που κινούνται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.


Με τη βοήθεια της ιατρικής. Εάν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και πάλι δεν μπορείτε να χάσετε λίπος, υπάρχουν διάφοροι χειρουργικοί και μη χειρουργικοί μέθοδοι που στοχεύουν στα προβληματικά σημεία. Όπως είναι η λιποαναρρόφηση, το laser λιπόλυση και άλλοι. Φυσικά πολλές ιατρικές διαδικασίες έχουν παρενέργειες, είναι επίπονες και απαιτούν πολύ χρόνο μέχρι την ανάρρωση. Για αυτό και ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε λίπος είναι ο παραδοσιακός, δηλαδή ο συνδυασμός μιας υγιεινής διατροφής με άσκηση.



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only