Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Επανασχεδιάζεται η εφαρμογή του Facebook Messenger


Από την πρώτη του εμφάνιση μέχρι σήμερα το Facebook Messenger έχει αλλάξει πάρα πολύ, αρκεί να θυμηθούμε ότι στην αρχή ήταν μέρος της εφαρμογής του Facebook και τα τελευταία χρόνια είναι μια εντελώς ανεξάρτητη εφαρμογή με πλήθος χαρακτηριστικών.

Παρόλα αυτά η εφαρμογή του messenger έχει σίγουρα γεμίσει με πολλά περισσότερα στοιχεία και ίσως να είναι λίγο δύσχρηστη στην πράξη, γι’ αυτό οι άνθρωπος του Facebook ανακοινώνουν ότι θα επανασχεδιάσουν την πλατφόρμα για να είναι πολύ πιο απλή στην χρήση. Αυτό αποκαλύφθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Mark Zuckerberg, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τους F8. Ο ίδιος είπε: ” Όταν στέλνετε μηνύματα, θέλετε πραγματικά μια απλή και γρήγορη εμπειρία. Πραγματοποιούμε αυτή τη στιγμή εργασίες για να επανασχεδιάσουμε πλήρως το Messenger για να επικεντρωθούμε σε αυτές τις ιδέες”. Ο Messenger VP David Marcus πρόσθεσε αργότερα ότι ο επανασχεδιασμός θα έρθει σύντομα και ότι αυτό είναι κάτι στο οποίο εργάζεται το Facebook από την αρχή του έτους.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα γίνουν οι αλλαγές, αλλά θα κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να σας μεταφέρουμε πρώτοι τις νέες εξελίξεις στο όλο θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only