Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: ΟΙ ΔΥΟ… ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


Από παιδάκι, με θυμάμαι να μεγαλώνω σε μια χαρούμενη οικογένεια. Οι γονείς μας εργάζονταν σκληρά για να μη μας λείψει τίποτα. Με τα αδέλφια μου παίζαμε συνέχεια και ήμασταν πάντα κοντά ο ένας στον άλλο. Μπορεί να αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά η ζεστασιά που είχαμε ως οικογένεια μας βοηθούσε να έχουμε πάντα αισιοδοξία…,

…θα πει η Ελένη Φουρέιρα, η πιο διάσημη γυναίκα της showbiz για το Σάββατο 12 Μαίου 2018.



Η αλβανίδα από το… Μεξικό ξέφυγε για λίγο από τα σκυλάδικα και έγινε γνωστή σε όλη την Ευρώπη με το χιτάκι που ερμήνευσε.

Ωστόσο, η διαδρομή της έχει κάτι από την αντίστοιχη του Γιάννη Αντετοκούμπο. Με καταγωγή από άλλη χώρα και οι δύο συχνά μιλούν για το ρατσισμό και το bullying που υπέστησαν μικροί προβάλλοντας το μοντέλο του θύματος.

«Για πολλούς μήνες έπαιρνα φάρμακα για το στομάχι με όσα διάβαζα. Είχα πάθει ζημιά. Πολλές φορές έκλαιγα. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Όταν δεν έχεις πειράξει κανέναν, σε πιάνει το παράπονο όταν αναφέρονται απαξιωτικά για σένα. Ευτυχώς, όμως, είχα ανθρώπους δίπλα μου, όπως ο Γιώργος Αρσενάκος (επί χρόνια μάνατζέρ της και ιδιοκτήτης της Panik), που ήξεραν την κατάσταση, πώς λειτουργούν τα media και με ηρεμούσαν», έλεγε η κ. Φουρέιρα.

Όμως, η φωτογραφία που έβγλαε πρόσφατα και δημοσιεύτηκε στα social media σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.






Δεν είναι κακό να κρύβεις τη χώρα καταγωγής σου ακόμα κι αν αυτή είναι η Αλβανία. Είναι κακό όμως να μην σέβεσαι τη χώρα που μεγάλωσες και χάρη σε αυτήν δεν βρίσκεσαι τώρα σε κανένα βοσκοτόπι του Ελμπασάν να αρμέγεις αγελάδες. Είναι κακό να μην εκτιμάς τη χώρα που σε έκανε αυτό που είσαι και πολλοί Έλληνες αφήνουν τα λεφτά τους στα πόδια σου στα μαγαζιά που τραγουδάς.

Έλενα για να μην νομίζεις ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο να σου διευκρινίσουμε τα εξής:



Ο αλβανικός αετός που σχημάτισες δεν συμβολίζει τη σημαία της χώρας σου, όπως υποστήριξες ή σου είπαν να υποστηρίξεις. Είναι ένα αλυτρωτικό σύμβολο των ακροδεξιών της Αλβανίας που υποδηλώνει τις απαράδεκτες αξιώσεις των συμπατριωτών σου να φτάσουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα μέχρι την Άρτα. Ελπίζουμε να είσαι πιο προσεκτική στο εξής σε περίπτωση που κάποιοι κακεντρεχείς συμπατριώτες σου σε παρέσυραν οι κακούργοι!

Η περίπτωσή της θυμίζει έντονα τον Γιαννάκη Αντετοκούνμπο που αφού άφησε στα κρύα του λουτρού την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ για τις τουρνέ των χορηγών του, πήρε όλη την οικογένειά του και την μετέφερε στην Αμερική. Ο «πιο Έλληνας και από τους Έλληνες» που έτρεχαν στην αγκαλιά του χιλιάδες Ελληνόπουλα, έκοψε κάθε δεσμό με την Ελλάδα του bullying και των κακών ρατσιστών κατοίκων.









Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only