Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Λίμπα: Tο πρώτο δωμάτιο θυμού στην Ελλάδα – Τα σπας όλα και ξαλαφρώνεις


Αν θες να ξεσπάσεις, να ξεθυμάνεις, να ξαλαφρώσεις, να τα βγάλεις όλα από πάνω σου, σε ένα στενό στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα σε ένα ηχομονωμένο (καλά) υπόγειο στην οδό Πιττάκη 6 στο Μοναστηράκι θα βρεις τους ανθρώπους που θα σε καταλάβουν.Η Ελένη και ο Σπύρος άνοιξαν το πρώτο Rage Room της Ελλάδας την τελευταία ημέρα μιας χρονιάς- δοκιμασίας για πολλούς,. Ονομάζεται «Λίμπα».Πας λοιπόν εκεί και εκτονώνεσαι, μόνος ή με παρέα. Φτάνεις στο Λίμπα, κατεβαίνεις την πράσινη σκάλα, εκεί η Ελένη και ο Σπύρος σε καλοσωρίζουν.

Στα δεξιά σου θα δεις τα δύο ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια. Φοράς τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μια ειδική, ολόσωμη φόρμα και ένα προστατευτικό κράνος.

Μπορείς να σπάσεις με ρόπαλα, εργαλεία κηπουρικής, σίδερο, πλάστη.

Εννοείται ότι έχεις επιλέξει από πριν την μουσική υπόκρουση του ξεσπάσματος που θα ακολουθήσει. (υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα!).


Μπαίνεις λοιπόν στο ειδικό δωμάτιο και για τα επόμενα λεπτά του δίνεις και καταλαβαίνει. Σκόνη και θρύψαλα.
Εννοείται ότι υπάρχουν και προνομιακές τιμές. Πχ. Αν διαλέξεις την «Μπουκαλοκατάσταση», περιλαμβάνει μπουκάλια και στοιχίζει πέντε ευρώ.


Υπάρχει βέβαια και το εναλλακτικό πακέτο… «Ηλία Ρίχτο» που σπας πιο «σύνθετα» αντικείμενα. Πχ κινητά τηλέφωνα, κολωνάτα ποτήρια.Τα δωμάτια θυμού κάνουν θραύση στο εξωτερικό και φαίνεται ότι η ιδέα έχει ευρεία απήχηση και στην Ελλάδα.
Οι Αθηναίοι που έχουν μυριστεί το κελεπούρι- μαγαζί συρρέουν και τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο!
Αν έχεις θυμό και νεύρα, πριν ξεσπάσεις στους γύρω σου, ξέσπα στο Λίμπα!
< https://youtu.be/cba_R6bYS_M ΠΗΓΗ:www.tilestwra.com

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only