Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

«Odyssey»: οι τελευταίες φήμες για το ελληνικό «Assassin's Creed»


Φαίνεται πως οι φήμες για ένα νέο παιχνίδι «Assassin's Creed» που θα εκτυλίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα, είχαν βάση. Είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της δημοφιλούς σειράς video games Ραφαέλ Λακόστ ανέβαζε στο Twitter φωτογραφίες με ελληνικά τοπία και αρχαίους ναούς, από τις διακοπές του στη χώρα μας.

Πλέον ακούγεται έντονα ότι στην Electronic Entertainment Expo (Ε3) που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, θα ανακοινωθεί επίσημα το «Assassin's Creed: Odyssey». Ένα αρκετά αναλυτικό post στο Reddit μας δίνει μια ιδέα για το θέμα και το στυλ του παιχνιδιού.

Το πρώτο και το βασικότερο που μαθαίνουμε είναι ότι θα εκτυλίσσεται στην Ελλάδα, την περίοδο της ρωμαϊκής δυναστείας των Φλαβίων, γεγονός που τοποθετεί τη δράση ανάμεσα στο 69 και το 96 μ.Χ. Ο χάρτης του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει τις ρωμαϊκές επαρχίες της Αχαΐας, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θράκης, καθώς επίσης το Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος. Κάθε επαρχία χωρίζεται σε περιοχές. Η Αττική και η Αθήνα αποτελούν περιοχή της επαρχίας της Αχαΐας.








Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only