Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Σκάνδαλα και στις Ακαδημίες...Ενας ...Καλόγηρος να μας σώσει!

Εξω λένε ονόματα...Στην Ελλάδα βάζουν κουκούλες!



Ο Ζαν Κλόντ Αρνό αρνείται τις κατηγορίες. Αλλά η φωτογραφία του, αυτού και της συζύγου του κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο. Και όσοι τους βλέπουν τους φτύνουν ήδη...να μη βασκαθούν.
Ποιοί είναι αυτοί;
Η κυρία είναι Ακαδημαϊκός της πιο μεγάλης πνευματικής Ακαδημίας του κόσμου. Θεωρητικά. Της Ακαδημίας της Σουηδίας, η οποία δίδει τα βραβεία Νόμπελ στους επιστήμονες, λογοτέχνες κλπ.
Ο Αρνό είναι φωτογράφος. Και η Ακαδημαίκός τον εξετίμησε και τον παντρεύτηκε. Και κάνοντας και οι δυο χρήση των προσόντων τους, τον έβαλε και στην Ακαδημία. Τον φωτογράφο!!!


Καταλαβαίνετε τον πνευματισμό λοιπόν και την αξιοκρατία. Και ο φωτογράφος εξάσκησε -κατά την κατηγορία-την τέχνη του. Την "έπεσε" με το ζόρι και με το "καρότο" σε άλλες 18 γυναίκες. Επι πολλά χρόνια.
Και τώρα τον κατηγορούν γιαυτό και η Ακαδημία έκλεισε για φέτος και δεν θα δώσει το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, διότι αποκαλύφθηκε συν τοις άλλοις ότι με τα βραβεία και τα "ταξίματα" μέσω του φωτογράφου και της κυρίας Ακαδημαϊκού και ορισμένων άλλων γραϊδίων που(τους) είχε βάλει στο χέρι ο ωραίος φωτογράφος, έπαιζαν πολλά λεφτά.
Με εκδοτικούς οίκους,με υπηρεσίες κλπ.

Εκείνος αρνείται τις κατηγορίες, αλλά ποιός τον πιστεύει στην ...Κουτοφραγκία;
Και ο Τράμπ αρνιόταν μέχρι προχθές ότι είχε πληρώσει την επι χρήμασι Στόρμι Ντάνιελς ότι της κατέβαλε και τα χρήματα του κρεβατιού και της σιωπής.
Χθες παραδέχθηκε ότι έδωσε τα χρήματα της σιωπής για να μην τα βάλει απο την τσέπη του ο δικηγόρος Κοέν, που είπε ότι τα πλήρωσε. Του κρεβατιού θα το παραδεχθεί αργότερα.
Και αυτού οι φωτογραφίες και αυτής κυκλοφορούν με λεπτομέρειες για το ποιό μοτέλ πήγαν, σε ποιό δωμάτιο, πόση ώρα κλπ. Ας αρνείται ο Τράμπ.
Στο κάτω-κάτω ποιός είναι;
Ενας πρόεδρος της Αμερικής είναι.
Σιγά τα ωά...





Δεν είναι δα και ο...Λιακουνάκος!
Ούτε οι μεγαλογιατροί που μας ρήμαζαν τα νοσοκομεία με τα ογκολογικά φάρμακα σε συνεργασία με φαρμακοποιούς και υπαλλήλους...Ούτε είναι το υπηρεσιακό συμβούλιο του ΙΚΑ που έκανε προαγωγές με "παραγγελιές". Ούτε οι αστυνομικοί που έφερναν κατά δεκάδες χιλιάδες ουσίες απο τη Ρουμανία για παράνομη χρήση και διακίνηση...
Ούτε οι καθηγητές με τα πλαστά πτυχία...
Αυτοί είναι Ελληνάρες.
Και έχουν τεκμήριο αθωότητας.
Και έχουν προσωπικά δεδομένα.
Γιαυτό  δεν γράφουν τα ονοματά τους οι ελληνικές εφημερίδες.
Γι αυτούς κόπτεται η Ντόρα, η οποία είχε πάρει τον Μαρινάκη ως υπουργός Εξωτερικών σε ταξίδι στις ΗΠΑ, ως ...σύμβουλο.Γι αυτούς κόπτεται ο Βαγγέλας ο Βενιζέλος. Τους χαιρόσουν χθες στη Βουλή,πόσο συμφωνούσαν σε όλα για ένα νομοσχέδιο και έλεγες: Ω τι αγαπημένο και πολιτισμένο ζευγάρι".

Και έξυνες την καράφλα σου να θυμηθείς μην ήταν οι Μητσοτάκηδες εκείνοι που κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους συν αυτώ όχι μόνο ως απολύτως διεφθαρμένους, αλλά και για χειρότερα με παρακολουθήσεις τηλεφώνων, εξαφανίσεις μαρτύρων.
Να θυμηθείς μην ήταν ο Βαγγέλας ο Βενιζέλος εκείνος που ως δικηγόρος του Ανδρέα τους ανταπέδιδε τα χειρότερα;
Τιμωρήθηκε κανείς για όλα αυτά;
Οχι βέβαια.



Και μην τολμάμε να γράψουμε γιατί είναι προσωπικά δεδομένα πιά όλα αυτά...
Νααααα οι πηχυαίοι τίτλοι για τη σεξουλιάρα της Ακαδημίας Σουηδίας και τις παρενοχλήσεις του φωτογράφου της...
Νααααα οι ανάλογοι τίτλοι για μια που δηλώνει δημοσιογράφος στην Αυστραλία και λέει ότι δεν είχε καθαρό μυαλό να ασκήσει ανεξάρτητη δημοσιογραφία γιατί έκανε πολλές φορές την ημέρα σεξ στα γραφεία και αλλού...

Στην Ελλάδα αυτά δεν γίνονται φυσικά...Υπάρχει γυναίκα που ανεβαίνει στη δημοσιογραφία και στην πολιτική και στα πνευματικά ιδρύματα με τα...πόδια; Όλες με το μυαλό και με τα χέρια. Και ας γράφουν το  και με ....έψιλον!
Και ας ξέρουμε εμείς, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι η σεξουαλική εκμετάλλευση, παρενόχληση κλπ  στην ελληνική πολιτική και στη δημοσιογραφία είναι κανόνας...
Ας το ξέρουμε.
Δεν μπορούμε να γράψουμε γιατί η Ελλάδα έχει τεκμήρια αθωότητας και προσωπικών δεδομένων...
Και γιαυτό δεν γράφουμε ποιοί συνελήφθησαν, ποιοί διώκονται, ποιοί καταδικάστηκαν. Και ας είναι πρόσωπα θεσμών και εξουσίων.
Αν τα γράψουμε θα γίνουν ένα με τους...παλιοαναρχικούς του Εξαρχείου. Αυτούς  που καταστρέφουν με το  Ρουβίκωνα την Ελλάδα...
Αυτή την Ελλάδα που αγωνίζονται πολιτικοί και δημοσιογραφάρες να φτιάξουν χτίζοντας λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, Παναμα, Παρανταϊζ, φαρμακευτικών, Νοβάρτις, Ζημενς...






Αν γράφουμε ονόματα τότε πως θα βρίσκεται μια εισαγγελέας και να λέει "αθώοι όλοι".
Και ας γίνονταν ανακρίσεις επι χρόνια και όλοι οι προηγούμενοι δικαστικοί τους παρέπεμψαν στο ακροατήριο...
Δείτε την εκπομπή που κάνουμε με τον Στέργιο Καλόγηρο μια φορά την εβδομάδα και θα καταλάβετε περισσότερα...
Ααα...Μην το ξεχάσουμε.




Ρωτήσαμε τον Στέργιο αν θα κατεβεί υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και  μπορεί να γλιτώσουμε από τον εκλεκτό της πλουτοκρατίας τον Μπουτάρη.
Μας κοίταξε και μας είπε:
"Κάντε λίγο υπομονή.
Θα απαντήσω.




πηγη ntokoumenta







Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only