Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δημήτρης Οικονόμου


 Κατακαημένε σφουγγοκωλάριε, τι σου 'μελλε να πάθεις! Δεν φτάνει που ολημερίς και ολονυχτίς έχεις την τιμή να...

... σκουπίζεις δημοσίως από τα παράθυρα της τηλεόρασης, μια ευκαιρία σού δόθηκε να ξεφύγεις από τα λερωμένα σώβρακα και την πέταξες.

Και αυτό γιατί προφανώς δεν την εκτίμησες σωστά. Μα, βρε Δημήτρη Οικονόμου, δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Ναι, σωστά, ποιον να ρωτήσεις; Αφού κανείς πια δεν σε παίρνει στα σοβαρά μετά και τα απεργοσπαστικά κατορθώματά σου, για τα οποία υπερηφανεύεσαι κιόλας.

Αφού λοιπόν έχασες που έχασες την εκτίμηση χιλιάδων συναδέλφων μια και έγραψες στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τον αγώνα για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ, έχασες και το κορίτσι! Ποιο κορίτσι; Αυτό, ντε, για το οποίο έγραψες στον λογαριασμό σου στο twitter.

«Πριν από λίγο δέχθηκα άγνωστη γυμνή φωτό στο messenger. Μου συστήθηκε ως G.G. Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει αν ήμουν μόνος. Το έκλεισα αμέσως. Δεν συνομιλώ με άγνωστες στο φως της ημέρας».

Δύστυχε σφουγγοκωλάριε του αυτοκράτορα, δεν πολυπίστεψες τις καταγγελίες του Δημήτρη Τζανακόπουλου για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έτσι αποφάσισες να κάνεις χιούμορ, για το οποίο όμως δεν φημίζεσαι.

Τώρα, λοιπόν, όπως σου απάντησε και ο Παύλος Πολάκης, που ο Μαρινάκης παραδέχτηκε το τηλεφώνημα, θα μας πεις τι απέγινε τελικά η γυμνή; Σου ξαναέστειλε μήνυμα ή έκοψε λάσπη όταν θυμήθηκε εκείνο το βίντεο που είχε προβληθεί στο «Δέστε τους», στο οποίο σε αποκαλούσαν κλαρινογαμπρό;

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only