Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Τόσα χρήματα χρειάζεστε για να είστε για πάντα ευτυχισμένοι, σύμφωνα με εκατομμυριούχους


Ή απλά υπερβολικά πλούσιοι για πάντα





ενα ή δύο εκατομμύρια σας κάνουν πρακτικά εκατομμυριούχο, αλλά σας κάνουν έναν/μία πραγματική κροίσο; Όχι σύμφωνα με έναν αναλυτή του US Trust, που είπε στο Town & Country πως για να διατηρήσουμε το lifestyle ενός πλούσιου και να σταματήσουμε να ανησυχούμε για τα χρήματα για πάντα, θα χρειαστούμε τουλάχιστον 190 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Η συμβουλή μίας γυναίκας από το 1925 για τους άντρες έχει γίνει viral

 

Αυτό είναι ένα lifestyle ενός πραγματικά πλούσιου ανθρώπου, όχι κάποιου που απλά κέρδισε το λαχείο. Ο αναλυτής πήρε υπόψην του μερικά πράγματα για να φτάσει σε αυτό το ποσό. Η ακίνητη περιουσία καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος: κομμάτι των 190 εκατομμυρίων, είναι ένα διαμέρισμα 18 εκ. στη Fifth Avenue της Νέας Υόρκης, 20 εκ. για απόδραση στα Hamptons, 2 εκ. για διακόσμηση και κάτι έξτρα για ένα μικρό σπίτι στη Καραϊβική. Αν μάλιστα είχατε παιδιά, θα χρειαζόντουσαν τουλάχιστον 1.7 εκ. το καθένα για ιδιωτική εκπαίδευση, καθηγητές, μαθήματα μουσικής, ταξίδια στο εξωτερικό και τέσσερα χρόνια σε κολέγιο της Ivy Leage.

Θα χρειαστείτε και λίγη τέχνη, προφανώς, αλλιώς κανείς δεν θα ξέρει πως έχετε τόσα χρήματα που το μόνο που σας έχει μείνει είναι εξ ορισμού εντελώς μην λειτουργικό. Αυτό προσθέτει ακόμα 1 εκ. στο σύνολο. Μετά είναι οι μισθοί του σεφ σας, της οικονόμου και του σοφέρ σας, που προσθέτουν ακόμα 190.000 δολάρια στο ποσό.

Υπάρχει, βέβαια, μία πιθανότητα να μπείτε στο club των πλουσίων και με λιγότερα. Σύμφωνα με τον Richard Kirshenbaum, που έγραψε το Isn't That Rich?: Life Among the 1%, Billionaires, θα πρέπει να "βλέπτε τα 100 εκατομμύρια ως το σημείο εκκίνησης των πραγματικών χρημάτων". 

 

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only