Οι τράπεζες τροφίμων λαμβάνουν πολύ συχνά δωρεές από παλιά κονσερβοποιημένα τρόφιμα. Κάποιες φορές αυτές οι κονσέρβες είναι μερικών ετών.
Αλλά όταν οι άνθρωποι της Cardiff Foodbank έλαβαν μια κονσέρβα καλαμπόκι από το 1982, την χρησιμοποίησαν σαν μια διδακτική στιγμή αντί να την πετάξουν στα σκουπίδια. Ήταν ο τρόπος τους να υπενθυμίσουν στο κοινό ότι είναι σημαντικό να ελέγχουν τις ημερομηνίες λήξης πριν από τη δωρεά.
Έτσι, αποφάσισαν να ανοίξουν την κονσέρβα για να δουν πώς μοιάζει το καλαμπόκι μετά από 35 χρόνια.
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.