Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

6 αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο του Ιουνίου 2018

Γιορτάσαμε το θερινό ηλιοστάσιο -γνωστό και ως η πρώτη μέρα του καλοκαιριού- στις 21 Ιουνίου, αλλά δεν έχουμε τελειώσει με τα αστρολογικά ορόσημα για αυτόν τον μήνα. Η Πανσέληνος του Ιουνίου πέφτει στις 27 Ιουνίου και πρόκειται να δώσει πολλές ευκαιρίες να εκμεταλλευτούμε τον τρόπο που έχουν ευθυγραμμιστεί τα αστέρια για να ξεκινήσει σωστά το καλοκαίρι μας. Παρακάτω, 6 αστρολογικές προβλέψεις ανεξάρτητα με το ζώδιό σας, που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήστε σωστά την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου:


1. Θα ξεφύγετε από το δράμα

Οι συνεχόμενοι διαπληκτισμοί που έχετε τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν. Για να ξεφύγετε από το δράμα, ίσως θα πρέπει να είστε οι πρώτοι στη διαμάχη που θα πάρουν την ευθύνη και θα ζητήσουν συγγνώμη. Σφίξτε τα δόντια και κάντε το, αλλιώς θα σας καταβάλλει εντελώς.

2. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη φιλία

Οι φίλοι σας θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας τις μέρες κοντά στη Πανσέληνο. Δώστε προσοχή στις φιλίες σας -θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τον εαυτό σας ακόμα καλύτερα.

3. Μπορεί να νιώσετε λίγο παραμελημένοι από οικογένεια και φίλους

Αν νιώθετε πως οι αγαπημένοι σας, σας παραμελούν τελευταία, μη θυμώνετε. Δεν σας αγνοούν, απλά έχουν κι εκείνοι τα δικά τους θέματα να αντιμετωπίσουν. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μαζί τους και προχωρήστε μπροστά μαζί.

4. Θα έχετε λίγες περισσότερες ευθύνες στη δουλειά

Θα νιώσετε πως θέλετε να κάνετε το παραπάνω βήμα στη δουλειά σας -και θα έπρεπε. Αποδεικνύοντας πως μπορείτε να κάνετε περισσότερα στη δουλειά σας θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την αύξηση ή την προαγωγή που θέλετε... κι αν κάνετε καλή δουλειά, τα άστρα μπορεί να είναι ευθυγραμμισμένα για να την πάρετε!

5. Οι φίλοι σας θα χρειαστούν την υποστήριξή σας

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους σας γύρω στις 27 Ιουνίου γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιος να αναζητά λίγη περισσότερη αγάπη και υποστήριξη από εσάς. Η καλύτερη προσέγγιση θα είναι να ακούτε χωρίς να κρίνετε, πριν προσπαθήσετε να τους λύσετε τα προβλήματα.

6. Χρωστάτε στον εαυτό σας λίγη έξτρα φροντίδα

Κάντε κάτι όμορφο για εσάς για να νιώσετε ξεχωριστοί. Πηγαίνετε για ένα μανικιούρ, για μπάνιο στη θάλασσα, ή διαβάστε το βιβλίο σας σε ένα όμορφο cafe. Και φροντίζετε τον εαυτό σας!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only