Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τα Μυστήρια της Ανταρκτικής Επιβεβαιώνουν τον Τρισμέγιστο Ερμή;


Πολλές αποστολές χάθηκαν στην ανταρκτική. Μερικοί που γύρισαν ήταν σε άθλια κατάσταση και αρκετοί κλείστηκαν σε ψυχιατρεία. Όλοι όμως συμφωνούν (αυτοί που γύρισαν) ότι τους επιτέθηκαν όντα φωτεινά που άλλαζαν σχήμα. Τα περισσότερα είχαν σφαιρικό σχήμα.

Τα παραδείγματα είναι πολλά γράφω μόνο το τελευταίο που ξέρουμε και συνέβη το 1966 και ονομάστηκε «Plazmozavry» από τον παθόντα Αμερικανός φυσικό Χριστόφορος Δ Roy.

Ο Αμερικανός φυσικός Χριστόφορος Δ Roy είπε ότι τα «plazmozavry» είναι ζωντανά όντα με τη μορφή plasmoids. Σ αυτό συμφωνούν μαζί του και Ρώσοι επιστήμονες.

Λένε λοιπόν οι επιστήμονες ότι αυτά τα πλάσματα εμφανίστηκαν πριν από την εμφάνιση της οργανικής ζωής στον Πλανήτη μας.

Κάποτε έγραφα για την δημιουργία του κόσμου πως την έλεγε ο Ερμής. Έτσι την περιέγραφε. Δεν είχαν υλη ήταν για να το καταλάβουμε σαν τα φαντάσματα που περνούσαν από τοίχους αιωρούνταν κλπ.

Για να το κάνω πιο απλά. Ο άνθρωπος αποτελείται από άτομα. Κυρίως άνθρακα. Τα άτομα αυτά έχουν μια απόσταση μεταξύ τους. Όσο η απόσταση αυτή των ατόμων μεγαλώνει τόσο γίνεται ο άνθρωπος πιο αραιός, γίνεται σαν φάντασμα, αιθέριος και διαπερνά τους τοίχους και αιωρείται. Αν πάλι τα άτομα του ανθρώπου έρθουν τώρα πιο κοντά ο άνθρωπος γίνετε σαν πέτρα.. παγώνει.

Panagiotis Darivas
μέσω ellaniapili

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only