Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του πατέρα της Meghan Markle που προκάλεσε αντιδράσεις!


Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το γάμο της κόρης του Meghan Markle, παραχώρησε ο Thomas Markle σε βρετανική πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και τα βρετανικά μέσα σχολιάζουν πως ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ έκανε κάτι που είναι ανεπίτρεπτο.


Ο 73χρονος Thomas Markle μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έχει μετανιώσει που δεν μπόρεσε να συνοδεύσει την κόρη του στο γάμο της (θυμίζουμε πως έκανε χειρουργική επέμβαση καρδιάς και δεν μπορούσε να ταξιδέψει) αναφέρει πως δεν έχει δει την κόρη του μετά το γάμο, αλλά ελπίζει πως σύντομα θα καταφέρει να βρεθεί στο Λονδίνο και είναι βέβαιος πως σύντομα θα γίνει παππούς.

Επίσης αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Harry σε τηλεφωνική τους συνομιλία του ζήτησε και επίσημα το χέρι της κόρης του και ο ίδιος ζήτησε από τον γαμπρό του να του υποσχεθεί πως δεν θα σηκώσει ποτέ χέρι πάνω στην κόρη του.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί και σε σχετικές ερωτήσεις ακούστηκε να σχολιάζει πως με τον Harry διαφωνεί σε πολιτικά θέματα που έχουν συζητήσει και πως ο γαμπρός του του είπε να είναι «ανοιχτός» στο θέμα του Brexit και πως «θα πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία» στον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump .

Και αυτά τα σχόλια του Markle για πολιτικά ζητήματα είναι που έχουν προκαλέσει χαμό στη Μεγάλη Βρετανία καθώς πολλοί θεωρούν πως οι δηλώσεις του μπαμπά της Meghan θα δημιουργήσουν πρόβλημα στο παλάτι, αφού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας δεν πρέπει να εκφέρουν δημόσια γνώμη για πολιτικά θέματα και πρέπει να έχουν πάντα ουδέτερη στάση σε πολιτικά ζητήματα.Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only