Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Σε 9 μέρες έχασα 5 κιλά και ο οργανισμός μου καθάρισε από τις τοξίνες. Δείτε πως το έκανα


Από μικρό παιδί είχα αυτό το θέμα με την παχυσαρκία.Πάντα προσπαθούσα με κάθε τρόπο, είτε με δίαιτα είτε με γυμναστική να χάσω κάποια περιττά κιλά αλλά δεν το κατάφερνα γιατί δεν ακολουθούσα το πρόγραμμα μέχρι τέλος ή δεν το έκανα σωστά και κατέλειγα να μην χάνω ούτε γραμμάριο.

Ώσπου μια μέρα ήρθε ο αδελφός μου σπίτι και μου λέει: «έχω την λύση για το πρόβλημά σου» μου λέει. Εγώ δεν το κατάλαβα στην αρχή τι εννοούσε αλλά μόλις μου εξήγησε τι έπρεπε να κάνω, δεν έχασα ούτε λεπτό και του είπα ξεκινάω από αύριο και σε 9 μέρες που τελειώνει το πρόγραμμα θα έχω χάσει λέω 6 κιλά (βέβαια δεν έχασα 6 κιλά, αλλά και 5 μου ήταν ικανοποιητικά).

Το πακέτο περιέχει βότανα που βοηθάνε στην λιποδιάλυση και στην αποτοξίνωση του οργανισμού από τις τοξίνες που καταναλώνουμε καθημερινά. (Το πακέτο μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε, όχι μόνο αυτοί που έχουν περιττά κιλά).

Περιέχει πρόγραμμα στο πως έπρεπε να καταναλώνω αυτά τα προϊόντα τα οποία είναι εντελώς ακίνδυνα και μπορείτε να συμβουλευτείτε και τον γιατρό σας. (κυρίως αν παίρνετε και φάρμακα).

Σε 9 μέρες λοιπόν που τελείωσα το πρόγραμμα ένιωθα άλλος άνθρωπος, δεν άλλαξα μόνο εμφανισιακά αλλά μου δόθηκε και μια αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να τα καταφέρω και να χάσω ακόμα περισσότερα κιλά χωρίς να κάνω κακό στον οργανισμό μου.

Το άρθρο το έγραψα γιατί θεωρώ ότι κάποιους θα τους βοηθήσει, πωςόποιος ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα θα χάσει το λιγότερο 4 κιλά



Πηγή: realfresh-news15.eu

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only