Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Τι λάθη κάνετε και δεν βρίσκετε δουλειά


Η αναζήτηση εργασίας δεν είναι εύκολη υπόθεση, αντ αυτού μπορεί να αποδειχθεί ψυχοφθόρα κυρίως εάν ψάχνετε πολύ καιρό. Μήπως όμως δεν βρίσκετε τίποτα επειδή κάνετε κάποια σοβαρά λάθη τα οποία σαμποτάρουν την προσπάθειά σας; Παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά.

Δεν είστε ο εαυτός σας στις συνεντεύξεις. Ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι αλλάζουν χαρακτήρα όταν δίνουν συνέντευξη για δουλειά. Προσπαθήστε να είστε χαλαροί, να έχετε αυτοπεποίθηση και να μην δείχνετε ένα πρόσωπο το οποίο δεν είστε.
Ψάχνετε εκεί που ψάχνει όλος ο κόσμος. Σίγουρα το διαδίκτυο είναι το πρώτο που θα σκεφτείτε εάν ψάχνετε για δουλειά. Όμως μπορείτε επίσης να ρωτήσετε τους φίλους σας ή να βγείτε για καφέ με ένα γνωστό σας ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία που σας ενδιαφέρει.

Δεν είστε συναισθηματικά προετοιμασμένοι να αλλάξετε δουλειά. Εάν από τη μια μεριά δεν είστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας και από την άλλη μεριά δεν μπορείτε να την εγκαταλείψετε κυρίως για συναισθηματικούς λόγους, τότε δημιουργείται ένα χάος στη ζωή σας. Η καριέρα σας εξαρτάται από εσάς και αν δεν λαμβάνετε τις αποφάσεις με βάση το συμφέρον σας, δεν θα βρείτε ποτέ τη δουλειά που επιθυμείτε πραγματικά.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only