Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O εραστής και η «λαίδη» των δικαστηρίων


Ψυχίατρος της Αστυνομίας υποστηρίζει ότι πρωτοκλασάτη λειτουργός της Θέμιδος τον τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί επειδή τη... χώρισε
Μια πολύ περίεργη υπόθεση που τα έχει όλα! Sms, ραντεβού και εμπόρους ναρκωτικών
Μεγάλο σούσουρο έχει προκληθεί στα «πηγαδάκια» της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τα καμώματα πρωτοκλασάτης δικαστικής λειτουργού, η οποία φέρεται ότι μπλέχτηκε στα δίχτυα του έρωτα με γνωστό ψυχίατρο της Αστυνομίας.

Η ξανθιά δικαστικός, που έχει χειριστεί μερικές από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις, βρίσκεται αυτή την περίοδο σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο πρώην εραστής της την κατηγορεί ότι, για να τον εκδικηθεί επειδή τη χώρισε, τον ενέπλεξε σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών με χορηγήσεις ανακριβών ιατρικών γνωματεύσεων!

 γραπτά μηνύματα που αντάλλασσαν η γοητευτική δικαστής με τον ψυχίατρο πραγματογνώμονα, τα οποία καθιστούν... ηλίου φαεινότερο πως οι δυο τους ήταν κάτι περισσότερο από απλοί γνωστοί! Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ψυχίατρος της Αστυνομίας, όλα άρχισαν όταν έλαβε κλήση για να απολογηθεί για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της διακίνησης ναρκωτικών. Φτάνοντας στα δικαστήρια, πληροφορήθηκε με έκπληξη ότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο λόγος για τον οποίο κατηγορούνταν ήταν πως χορηγούσε ιατρικές γνωματεύσεις σε προφυλακισμένους εμπόρους ναρκωτικών, παρουσιάζοντάς τους ως άτομα τοξικοεξαρτημένα.

Το αρχικό σοκ

Ομως, μετά το πρώτο πλήγμα, δέχθηκε και δεύτερο -ακόμα μεγαλύτερο-, όταν διαπίστωσε πως την υπόθεση χειρίζεται, λόγω της επαγγελματικής ιδιότητάς της, η δικαστική λειτουργός με την οποία, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, διατηρούσε σχέση στο παρελθόν! Μετά το αρχικό σοκ, ο ψυχίατρος αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης κατά της πρώην ερωμένης του, ζητώντας τον αποκλεισμό της από την υπόθεση, με πρόσχημα την προσωπική τους σχέση. Ταυτόχρονα, ζητούσε να ελεγχθεί η δικαστική λειτουργός για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης. Η «σιδηρά κυρία» του δικαστικού σώματος δεν φανταζόταν ποτέ πως θα έπεφτε η ίδια στην παγίδα που έστησε.

Πλέον, θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν κατηγορεί για λόγους προσωπικής εμπάθειας τον πρώην σύντροφό της για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση το 2011, ενώ οι συνομιλίες των δύο συγκατηγορουμένων του, οι οποίες τον εμπλέκουν, έγιναν μέσα στο 2018.

Ο πραγματογνώμονας υποστηρίζει ακόμη στην αίτησή του ότι έχει ζητήσει κατ' επανάληψη να του γνωστοποιηθεί εγγράφως το κατηγορητήριο, κάτι το οποίο έως τώρα δεν έχει συμβεί. Γι' αυτό κατηγορεί την πρώην σύντροφό του ότι τον έφερε κατηγορούμενο για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση χωρίς κανένα στοιχείο, ώστε να μπορεί να επιληφθεί η ίδια της υπόθεσης! Και τα κατάφερε, καθώς, πριν από μερικές μέρες, συνήλθε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο εξαίρεσε τη συγκεκριμένη δικαστικό από την υπόθεση.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗ «ΣΤΕΝΗ» ΣΧΕΣΗ

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο ψυχίατρο, η σχέση του με τη γνωστή δικαστή ήταν σύντομη. Ομως στο διάστημα που ήταν μαζί είχαν συναντηθεί αρκετές φορές σε εστιατόρια και μπαρ, ενώ είχαν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία. Ατράνταχτη απόδειξη όσων ισχυρίζεται αποτελούν τα δεκάδες μηνύματα που είχαν ανταλλάξει, τα οποία προσκομίζει στην αίτηση εξαίρεσης.

Οπως φαίνεται από τους διαλόγους τους, τον πρώτο καιρό οι δυο τους αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις ή έστελναν μηνύματα για να συναντηθούν μετά τη δουλειά. Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω:

«Κατά τις 9.15 λέω να έρθεις, προλαβαίνεις;» «Ωραία, όταν είσαι κάτω με παίρνεις να κατέβω» «Μη φας, λέω να πάμε για φαγητό το βράδυ γιατί δεν προλαβαίνω να φάω...», «Μήπως να ακυρώσουμε το αυριανό; Αν δεν προλαβαίνεις, δεν πειράζει, το κάνουμε από βδομάδα». «Καλημέρα, όταν τελειώσεις, στείλε να περάσω απ' όπου σε βολεύει...» «Σε θαυμάζω σε πολλά... καλή δουλειά» κ.ά.

Ομως, όταν η σχέση, που ο ψυχίατρος υποστηρίζει ότι είχαν, πλησιάζει στο τέλος της, τα μηνύματα γίνονται ψυχρά. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, η δικαστική λειτουργός δεν κρύβει την ενόχλησή της για τη στάση του, καθώς μία μέρα διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της:

«Θέλω να ξέρεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που τελείωσε αυτό που πήγε να γίνει μεταξύ μας... έτσι έπρεπε... όχι όμως χωρίς καμία επικοινωνία... δεν ταίριαζε ούτε στην ιδιότητά σου ούτε στην ανδρική σου υπόσταση ούτε στον τρόπο που γνωριστήκαμε... δεν με γνώρισες σε μπαρ...»

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only