Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ:Τo σεξο-δίκτυο των διασήμων- 300.000 Μέλη στην Ελλάδα!


Περισσότερα από 300.000 μέλη εκ των οποίων και πολλοί διάσημοι είναι οι χρήστες της μεγαλύτερης διαδικτυακής πλατφόρμας ανταλλαγής συντρόφων, εύρεσης νέων “φίλων” και ερωτικών παρτενέρ….που δεν γνωρίζουν από όρια. Κατ’ αποκλειστικότητα η ΜΠΑΜ σας αποκαλύπτει γιατί το Erodate.gr κέρδισε τους διαδικτυακούς χρήστες αλλά και όλα τα διάσημα μέλη του, έτσι όπως μας τα περιγράφει ο Αλέξανδρος Κ. υπεύθυνος της ιστοσελίδας για την Ελλάδα μιας και αυτή αποτελεί ήδη “viral” σε όλο το δυτικό κόσμο : «Στο Erodate, τα μέλη μας προέρχονται από όλες τις κοινωνικές ομάδες και ηλικίες άνω των 18 ετών μέχρι και βαθιά τρίτη ηλικία. Είναι και η μόνη υποχρέωση στην οποία δίνουμε βάση όταν επεξεργαζόμαστε δεδομένα και φωτογραφίες ακόμα και επωνύμων… η ηλικία τους». Το πρώτο ερώτημα μας, προς τον  υπεύθυνο της Erodate ήταν ποιοι διάσημοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσα στα μέλη:

“Εκατοντάδες οι διάσημοι”Φυσικά είναι κάτι που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω διότι εμπίπτει στα προσωπικά δεδομένα των μελών μας, τα οποία σεβόμαστε. Βέβαια σε μια πλατφόρμα που οι περισσότεροι είναι μόνιμα μέλη και πληρώνουν κάποιες extra παροχές μας δίνουν τα ονόματα τους, πολλοί έχουν τις φωτογραφίες τους λίγο παραλλαγμένες κι φυσικά αν γίνετε και εσείς μέλος θα έχετε την ευκαιρία ανάλογα με τον προσανατολισμό σας να σερφαρετε, μιλήσετε, βρεθείτε και με αυτό που λέτε διάσημα ονόματα. Είναι πολλοί. Δικηγόρος, ανύπαντρος στα 45 που εδράζεται στο Κολωνάκι, γνωστός για το πάθος του στο ωραίο φύλλο και στο τένις. Η άλλη κοπέλα που πρόσφατα έγινε μέλος, έγινε πολύ γρήγορα γνωστή στο ευρύ κοινό και ασχολείται με τον αθλητισμό. Και ψάχνει για μια σχέση με το αντίθετο φύλο ενώ δηλώνει ότι έχει κοιμηθεί με άλλη γυναίκα και είναι ανοιχτή στο flirt από γυναίκες. Να μην αναφερθώ σε σχεδιαστές μόδας, στυλίστες και λοιπούς glamorous ανθρώπους που έχουν αντικαταστήσει τα άλλα δύο μεγάλα κοινωνικά δίκτυα με το δικό μας, γνωρίζοντας ότι θα κάνουν φίλους που δέχονται να φτάσουν στην όποια ιδιαίτερη προσωπική σχέση με τα άτομα αυτά. Είναι πολλοί πραγματικά, ίσως εκατοντάδες διάσημοι, όπως σε όλα μας τα παραρτήματα στο κόσμο  αλλά δεν μπορώ να σας βοηθήσω με τα ονόματα τους. Σέβομαι την επιθυμία τους”.Πως “δουλεύει” το siteTo erodate.gr είναι μια σχετικά νέα ιστοσελίδα γνωριμιών. Είναι από τις λίγες ιστοσελίδες γνωριμιών ενηλίκων που είναι αποκλειστικά για μέλη από την Ελλάδα. Κάθε χώρα έχει δικό της δίκτυο. Εδώ μπορεί κανείς να βρεί σύντροφο για μια βραδιά, μόνο για σεξ, για απλή παρέα και γιατί όχι και για μια ολόκληρη ζωή. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν όλα όσα θα χρειαστεί κάποιος ή κάποια για να βρει τον ιδανικό σύντροφο καθώς η ιστοσελίδα φιλοξενεί το δικό της φόρουμ με πικάντικες συζητήσεις, το δικό της τμήμα αγγελιών και ειδικό τμήμα με παιχνίδια για ‘’παιχνίδι’’ και φλερτ με άλλους χρήστες με ένα διαφορετικό τρόπο, για να βρείτε σύντροφο γρήγορα και απλά.

Ένα από τα ποιο διαδεδομένα χαρακτηριστικά του erodate.gr είναι η ψηφοφορίες που γίνονται σε διάφορα θέματα από τους χρήστες του. O κάθε χρήστης, γίνετε αυτόματα “γκουρού” σε ότι αφορά το σεξ, τις σχέσεις και τις γυναίκες καθώς η κάθε ερώτηση περιστρέφετε γύρω από αυτά τα θέματα και όχι με πρόστυχο τρόπο όπως σε κοινές ερωτικές πλατφόρμες.

Η εγγραφή στην ιστοσελίδα είναι δωρεάν. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να αναβαθμίσουν τους εαυτούς τους σε Gold Members και σε VIP Members με το κάθε ένα να προσφέρει έχει τα δικά του ωφελήματα.

“Γυναίκες το μεγαλύτερο μέρος του Erodate”


Όσον αφορά τις γυναίκες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, το 90% είναι Ελληνίδες από όλη την επικράτεια, με το 46% από αυτών να έχουν δηλώσει – σε μια από τις ψηφοφορίες που διεξήχθησαν – πως γράφτηκαν στο erodate.gr με σκοπό να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με αλλά άτομα. Κάτι μας επιβεβαιώνει και ο υπεύθυνος του δικτύου. Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κ.: “οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν το πρώτο λόγο στο Erodate καθώς είναι πολύ περισσότερες από τους άνδρες. Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι να πείσουμε τις γυναίκες για την εχεμύθεια μας και τους άνδρες για την λειτουργικότητα της πλατφόρμας εφόσον συμπεριφέρονται κόσμια, στο πλαίσιο του δικτύου μας. Έτσι και οι γυναίκες γνωρίζουν ότι δεν θα προσβληθούν ή παραπλανηθούν από μια ψεύτικη εικόνα και οι άνδρες ότι θα επικοινωνούν με πραγματικές γυναίκες αποκλειστικά από την Ελλάδα που ψάχνουν ανάλογα πράγματα και δεν είναι ούτε κάτι άλλο από αυτό που δείχνουν, ούτε το κάνουν για τα χρήματα”


“Gay, Lesbians, Straight είναι όλοι εδώ”


και συνεχίζει με ακόμα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία ο Αλέξανδρος Κ. : “Η ποικιλία που μπορεί να σας προσφέρει είναι αρκετά μεγάλη, αφού μπορείτε να γνωρίσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε chat με άλλους χρήστες της σελίδας, ενώ παρέχει καθοδήγηση σε ανθρώπους που αναζητούν κάτι πιο εξεζητημένο, όπως την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων με σχετικές εκδηλώσεις, την εκπλήρωση φετίχ και γενικότερα διατηρεί ένα αρκετά απελευθερωμένο κοινό. To Erodate ξεχωρίζει από όλους και όλα γιατί απευθύνεται ξεκάθαρα σε όσους ενδιαφέρονται για ερωτικές, και μόνο, γνωριμίες και ικανοποιεί τις προτιμήσεις τόσο σε ελεύθερους ή δεσμευμένους άντρες και γυναίκες, όσο και σε gay ή ζευγάρια. Εγώ το συνιστώ για ζευγάρια που θέλουν να αναζητήσουν κάτι διαφορετικό ή ανθρώπους με εκτενέστερες σεξουαλικές προτιμήσεις”


Εκεί που βρίσκεις… τα πάντα!


Τέλος,  με την είσοδο στο Erodate εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος πως βρίσκετε σε μια ιστοσελίδα που απευθύνεται αποκλειστικά σε κοινό που αναζητά ερωτικό σύντροφο. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που παρουσιάζει απροκάλυπτα το περιεχόμενο του με την υπόσχεση να ικανοποιήσει όλες τις φαντασιώσεις και τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ένας χρήστης. Σαδομαζοχισμός, ομοφυλοφιλία, αμφιφυλία, ανταλλαγή συντρόφων και ιδιαίτερα φετίχ, έχουν τον δικό τους χώρο στο site και έτσι ο χρήστης διαλέγει ανάλογα με τις προτιμήσεις του, με ποιους ή ποιες θα συνομιλήσει. Ενώ στην πλατφόρμα εγγραφής θα πρέπει να συμπληρωθεί αναγκαστικά το όνομα του χρήστη, ένα έγκυρο e-mail καθώς και ο κωδικός πρόσβασης, ενώ πρέπει να επιλέξει ο χρήστης και πραγματικό του σεξουαλικό φύλο. Αν και στη πραγματικότητα οι ερωτήσεις που κάνουν οι διαχειριστές γίνονται με στόχο να εξατομικεύσουν τις υπηρεσίες τους προς τον χρήστη (customized services) μετατρέπονται πολύ προσωπικές. Σε βαθμό που κάποιες από αυτές θυμίζουν “ιερά εξέταση” αφού κινούνται στα όρια του νόμου σε σχέση με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που επικαλείται ο υπεύθυνος στην ΜΠΑΜ!.ereportaz.gr

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only