Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Έχετε αντιληφθεί κάποιο από αυτά τα συμπτώματα; ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπορεί να οφείλονται σε καρκίνο του μαστού.


Ο καρκίνος τους στήθους είναι μια επιδημία η οποία εξαπλώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και αρχίζει σιγά σιγά να γίνετε μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία.Αυτά είναι μερικά σημάδια ότι ίσως να πάσχετε από καρκίνο του στήθους και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα αγνοήσετε:

Εξόγκωμα στο στ
ήθος




Γενικά τα εξογκώματα στο στήθος αν και δεν είναι λόγος ανησυχίας καλό είναι να κάνετε εξετάσεις. Αν ένα εξόγκωμα σας προκαλεί πόνο και μέχρι την επόμενη περίοδο σας δεν έχει φύγει θα μπορούσε να είναι καρκίνος του στήθους.



Αλλαγή στο σχήμα της ρώγας

Ακόμα και μικρά μέρη του σώματος σας επηρεάζονται από το καρκίνο του στήθους. Αν οι ρώγες σας έχουν αρχίζει να αλλάζουν μορφή, σχήμα η έχετε παρατηρήσει κάποια αλλαγή στο χρωματισμό τους τότε ίσως είναι ένα σημάδι καρκίνου.


Έκκριση υγρών από τη θηλή
Αν και ο πόνος στο στήθος δεν θεωρείται από τα πρώτα σημάδια του καρκίνου τους στήθους ίσως σας βοηθήσει να διαγνώσετε το πρόβλημα. Γενικά ο πόνος στο στήθος μπορεί να προκαλείται από πολλά πράγματα οπότε καλό θα είναι να επισκεφτείτε το γιατρό σας.

Έκκριση υγρών από τη θηλή




Όταν παρατηρείται έκκριση υγρών από την θηλή σας σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι. Η έκκριση μπορεί να υποδεικνύει καρκίνο τους στήθους η κάποια μόλυνση του.



Κοκκινίλες στο στήθος






Τα ανεξήγητα κόκκινα σημάδια στο στήθος είναι ένας καλός λόγος ανησυχίας. Αν οι κοκκινίλες απλά δεν φεύγουν και δεν υπάρχει κάποια καλή δικαιολογία για την ύπαρξη τους θα πρέπει να επισκεφτείτε τον γιατρό σας το συντομότερο δυνατό.



Πρήξιμο στο στήθος
Το πρήξιμο στο στήθος μπορεί να φανερώνει καρκίνο του στήθους η άλλες αρρώστιες.



Εξανθήματα στο στήθος


Τα εξανθήματα στο στήθος μπορεί να σηματοδοτούν διάφορα προβλήματα στον οργανισμό σας. Μπορεί να φανερώνουν καρκίνο σε πρώιμο στάδιο.










Ερεθισμός και φαγούρα


Ναι κάτι τόσο απλό όσο η φαγούρα και ένας ερεθισμός μπορεί να είναι σημάδι καρκίνου του στήθους.



Ζάρες στο στήθος





Αν το στήθος  σας έχει αρχίσει κρέμεται η έχει περίεργη υφή είναι ένα από τα πιο κλασσικά σημάδια του καρκίνου του στήθους.



Πόνος στο αιδοίο







Σύμφωνα με έρευνες ο τακτικός πόνος στην περιοχή του αιδοίου είναι ένα από τα τελικά συμπτώματα καρκίνου του στήθους. Αν αντιμετωπίζετε πόνο στο αιδοίο σας καθημερινά αυτό μπορεί να οφείλεται στο καρκίνο μεταξύ άλλων παραγόντων




Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only