Τρεις μεγάλες ντομάτες σφιχτές
Ένα κρεμμύδι
Κεφαλοτύρι τριμμένο
Ένα αυγό
Αλεύρι όσο πάρει
Δυόσμο
Βασιλικό
Μαϊντανο
Ρίγανη
Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση: Παίρνουμε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε λίγη ώρα σε σουρωτήρι, ώστε να φύγουν τα υγρά τους. Ανακατεύουμε τις ντομάτες με τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειάζεται ώστε να μπορούμε να πλάσουμε κεφτέδες. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο μεριές και πριν σερβίρουμε τους βάζουμε για λίγη ώρα σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξει το λάδι.
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.